Super geholpen

Ik ben super goed te woord gestaan. Kreeg uitstekende uitleg. Kon alle vragen zowel persoonlijk als telefonisch stellen. Maurice bedankt voor je hulp

Supergoed advies

Wij hebben super goed advies gekregen, ook nog extra tips. Men in duidelijk, eerlijk en open. Mocht ons bod geaccepteerd worden op de woning die we voor ogen hebben, komen we voor onze financiering zeker bij van Brugge terug.

• Afspraken nakomen

Duidelijk advies op zeer korte termijn.

Wij zijn zeer goed geholpen met financiële vragen die er waren over de verschillende mogelijkheden voor het kopen van een huis. Zeer grote plus was dat we de volgende dag al langs konden komen.

Zeer vriendelijk en professioneel

Een vakkundig, fijn, open en eerlijk gesprek.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Geen woorden maar daden

Eerst kennismakingsgesprek, gegevens aangeleverd en een paar dagen later een goed en duidelijk financieel advies via de mail ontvangen. Dit gaat het uitgangspunt zijn voor onze volgende stappen. Zeer goed en accuraat gedaan.

• Afspraken nakomen

Positief op alle punten: zeer bekwaam, uitstekende beschikbaarheid, meedenkend, pro-actief.

Van waarde

Van waarde omdat mijn adviseur veel kennis heeft. Of met suggesties komt. Reageert snel. Zeer fijn dus!

• Afspraken nakomen

We worden geweldig en snel geholpen!

We worden heel netjes geholpen. We worden goed geadviseerd. Ze staan altijd klaar wanneer we vragen hebben. Geen enkele slechte dingen te zeggen over dit kantoor. Alles wordt snel geregeld

• Afspraken nakomen

Een deskundig pensioenadvies heb ik gekregen. jammer dat niet alle belastingcomponenten volledig verwerkt waren in het advies. Maar overall was het goed.

intake met een pluim

De intake voor het afsluiten van een hypotheek is professioneel en verloopt soepel

Boven verwachting!

Maurice heeft me enorm geholpen in de begeleiding naar mijn nieuwe woning. Heel transparant, schakelt snel en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

Top service!

Vakkundig , snel, meedenkend !

Heeft ons goed geholpen

Hij kon ons niet helpen naar heeft alles goed uitgelegd

Heel begripvol

Ik heb heel weinig verstand van de pc en ik ben heel profesoneel en geduldig geholpen Mijn dank hiervoor

Een bijzonder positieve ervaring

Maurice Meesters is heel toegankelijk, ter zake kundig en geeft een reëel beeld van de mogelijkheden. Hij heeft respect voor je wensen en neemt alle tijd om je goed te informeren. Al met al krijg je bij hem het gevoel dat je serieus genomen wordt.

Heel vriendelijk geholpen

Zeer kundig geholpen

• Afspraken nakomen

Zeer vriendelijk en professioneel, snel en doortastend…

Zeer duidelijke uitleg!

Zeer goede ervaring gehad met de financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep. Zeer duidelijke uitleg en antwoord op onze vragen.

• Afspraken nakomen

Goede, oprechte en heldere hulp

Ondanks mijn gebrek aan kennis over hypotheken en de regelgeving daarover werd ik zeer serieus genomen en op een hartelijke manier geholpen met een voor mij passend hypotheek advies. Stap voor stap legde Yvonne me met geduld uit waar ik rekening mee moest houden en hoe de situatie voor mij is. Dit gaf mij een dusdanig goed gevoel, dat ik zeker terug zal komen!

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goed geholpen

Wij hebben onze vragen gesteld en zijn goed geholpen

Een vriendelijke behandeling

Wordt goed geluisterd en advies gegeven.

Professioneel advies

Fijn gesprek gehad met Maurice Meesters.

Vriendelijk en helder advies

Vriendelijk geholpen met deskundig en helder advies. Meer kan je niet vragen als klant.

vakkundig en efficient

obv een goede inventarisatie in het telefonich kennismakingsgesprek en goede kennis van voorwaarden en mogelijkheden bij de hypoteekaanbieders zeer snel een passend resultaat. Communicatie snel , helder en goede bereikbaarheid.

• Afspraken nakomen

Mooie informatie op de website, maar adviseurs zijn hier niet van op de hoogte

Volgens de de website is het mogelijk om een afspraak te maken voor een financiele planning. Intake afspraak gemaakt bij een kantoor bij mij in de beurt, alle benodigde informatie meegenomen. Krijg ik eigenlijk meteen van de adviseur te horen dat ze alleen hypotheek advies en advies geven over verzekeringen. Dus na 5 minuten stond ik weer buiten, erg jammer van mijn tijd!

Westersingel 4

4611 HV Bergen op zoom

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.