Aardig en professioneel medewerkers.
Deze mensen zijn top! Ze denken met je mee en zijn erg vriendelijk.
Sterretje keurig binnen de afgesproken tijd hersteld en auto van binnen helemaal schoon gemaakt. Top!
Super vriendelijke en behulpzame (vader) Hink die het gewoon, ook als het niet standaard is, regelt.....! echt TOP...! Raad ik echt iedereen aan...!
Heel vriendelijk, denkt graag mee. Zeker blij met het resultaat.
Bij AutoGlasProfs werken super aardige mensen, en ze hadden ook nog eens binnen no-time mijn gebroken raam vervangen. Oh ja, en ze hebben goede koffie.
Het maken van de afspraak was makkelijk. Op de dag van de afspraak prettig ontvangen en een uurtje in de wachtkamer zitten werken, de ruit was al gerepareerd voordat ik mijn werk af kon ronden.
Alles liep op rolletjes , heel vriendelijk aan de telefoon en perfecte service
Hele behulpzame mensen met kennis van zaken. Regelen de schadeafhandeling met de verzekeraar.
Een afspraak maken ging heel soepel. Eerst krijg je een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die wat gegevens van je vraagt om de case te maken. Daarna kijken jullie samen welke vestiging het beste aansluit. Je wordt daarna doorverbonden met de vestiging en maakt gemakkelijk een afspraak. Even achter de laptop werken terwijl je wacht, super!
Atlijd vervelend als er een ruit kapot gaat maar hun service was best-in-class
Vandaag mijn auto met ruitschade bij 123ruit.nl gebracht. Ik ben heel fijn geholpen door Tim. Ze zijn heel vriendelijk in de benadering en leggen je goed uit wat de stappen zijn die ze gaan uitvoeren. In de tussentijd kan je onder het genot van kopje koffie rustig wachten in de nette wachtkamer die van alle gemakken voorzien is. Mocht ik opnieuw ruitschade hebben dan kom ik zeker bij deze betrokken partij langs.
Snel en vakkundig geholpen.
autoruit in 2 uurtjes gefixed. Kon ondertussen ter plekke lekker doorwerken met goeie koffie en wifi. Aanrader!
Prima service, wachttijd een klein uurtje met een bakje thee of koffie en ruimte om wat te werken / lezen.
Prima reparatie met een eerlijk en duidelijke toelichting. Daarnaast ook de auto ongevraagd gestofzuigd!
Ik werd uitstekend geholpen met mijn kapotte voorruit nadat een tak deze had vernield. De auto was de volgende dag al klaar. Helaas bleek er een fabrieksfout in het glas, maar dat werd snel opgelost. Intussen werden ook de binnenspiegel en het chipboard vervangen, essentieel voor het zicht en de climate control. Dit zou veel langer duren als dat via Tesla ging.
Klere eind rijden vanaf Oostpoort, dat wel. Terugweg één en al weg weg opbrekingen, omleidingen etc. Amsterdam haat auto verkeer. Gelukkig perfecte service van 123ruit. Nog auto schoon gemaakt. Dank Arthur van Dijk Dacia
Ik belde 's ochtends met het verzoek om mijn achterruit te vervangen. Om 9 uur kon ik langs komen. Met de leenauto naar mijn werk gereden en om 15:50 kreeg ik een telefoontje dat mijn auto weer klaar stond.
alles ging vlekkeloos
Snelle en vriendelijke service!
Direct om 8:30 een warm welkom. Er werd thee voor mij gemaakt. De manier van werken werd uitgelegd, ook een evt nadeel. Alles is goed verlopen met een echt goede service. En mijn auto is ook nog gestofzuigd. Super goed!
Ze leveren uitstekend en zeer professioneel werk. Ik kreeg een belletje dat mijn auto klaar was en net opgehaald. Auto is zelfs stofgezogen auto ziet er prima uit goed bezig jongens!!
Reparatie van mij ruit was een feestje. Ik had het nog nooit gezien en daar door werd er fantastisch uitgelegd hoe mijn voorruit sterretje gerepareerd werd. Dat alles met een lekker bakkie koffie en super snelle service. Nogmaals bedankt voor het maken van mijn ruit.
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.