Vriendelijk personeel met veel kennis van zaken die mij goed hebben geholpen.
Top service. Bedankt Tim
Afspraak snel ingepland. Raam snel vervangen en de auto uitgezogen. Top
D3 uitLeg over d3 gevolgen van de schade was goed. Het ruit zit er strak in.
Auto is weer in goede staat afgeleverd. Ruiten stoelen en vloerdelen zijn weer netjes gereinigd
Zeer klantvriendelijk, adequaat geholpen, gratis vervangend vervoer en auto nog netjes gezogen ook! Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Auto gebracht 2 uur later klaar. Leen auto mee gehad.
Super service, denken mee, vriendelijk
De voorruit was direct leverbaar en kon direct geplaats worden. Binnen 2 uur gepiept.
Zeer vriendelijk personeel, goede afhandeling en nette zaak. Kwik-Fit zou hier stage moeten lopen. Ik raad het een ieder aan. Je zult ECHT geen betere vinden.
Kwaliteit, fleibel, meedenkend, altijd goed!
Snel en goed geholpen, door vakkundige en vriendelijke medewerkers.
Op terugreis uit Spanje, steentje en sterretje in de voorruit. Gebeld met Glasgarage. We konden bij aankomst in Nederland gelijk met de camper langsrijden. Gedaan en gerepareerd. Vriendelijke ontvangst, koffie en gijk ook autoshampo en ruiten reiniger gekocht. En anderhalf uur later dan gepland thuis. En de camper kan weer ongeschonden de garage in. Perfect.
Er moest een schuifraam in mijn camper vervangen worden die niet meer geproduceerd wordt. GlasGarage is hierbij zelf op zoek gegaan naar alternatieven en heeft uitstekend werk geleverd. Ook de tips en adviezen voor wat andere kleine schades waren erg welkom.
Jullie hebben een geweldige service geleverd.
Ik heb een uitstekende ervaring door de flexibiliteit en vakkundigheid waarmee een sterretje in mijn voorruit is behandeld. Wachtend met een koffietje in een nette omgeving en binnen 3 kwartier weer rijdend onderweg Precies zoals je het wil.
Ik werd snel en netjes geholpen. Ik kon zelfs geholpen worden voor de afspraak tijd. De medewerker was ook heel professioneel en legde alles duidelijk en netjes uit. Verder was er een aangename wachtruimte met koffie en thee.
goede service
donderdagmiddag gebeld en vrijdag al direct op locatie geholpen.
Nadat de merkdealer na een twee weken van te voren gemaakte afspraak het verkeerde raam had besteld, wist de glasgarage het binnen een dag op te lossen. Geen enkele andere glasspecialist kon het op zo'n korte termijn regelen. Vrijdag gebeld, maandag om 10:30 een nieuw raam erin, inclusief de calibratie voor de rijbaanherkenning. Ik schrijf bijna nooit een review, maar in dit geval is een groot compliment op zijn plaats. Zeer vriendelijke behandeling en professioneel opgelost.
Snel goed werk en super vriendelijk
Verwijzing door de garage waar de auto in onderhoud is.
goed en vlot geholpen
Goede afspraak en communicatie
Goede uitleg hoe e.e.a. gaat gebeuren, gratis leenauto. Niet alleen gerepareerde ruit vervangen maar ook alle andere ruiten zagen er schoon (en nieuw) uit. De hele auto was gestofzuigd.
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.