Prettig contact, snel hersteld, goed uitgevoerd.
snel en goed geholpen
Super snelle service bij een gebroken ruit na inbraak. Binnen een dag had ik een originele ruit terug in de auto, perfect gerepareerd! Zeer vriendelijk en klantgericht.
Top ervaring gehad, dezelfde dag had ik nog een afspraak! Me autoraam werd vervangen terwijl ik wachtte. Ook hadden ze een goede verloop met m’n verzekeraar waardoor ik alleen de eigen risico hoefden te betalen! Al met al TOP
Zeer snel geholpen binnen 1dag top
Snel een afspraak kunnen maken, prima prijs en enorm klantvriendelijke medewerkers. Bedankt voor het meedenken, waardoor ik m'n auto snel weer kon gebruiken!
Heel prettig verlopen.
GlasGarage locatie Amsterdam Zuid-Oost heeft service verlenen en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ik kon wachten tot mijn voorruit gerepareerd was in een nette wachtruimte. De monteur kwam regelmatig vertellen wat er op dat moment gedaan werd en hoe lang bepaalde handelingen duurden (zoals het wegschuren en behandelen van roestplekjes, het drogen vd lijm oa.). Dit gaf mij als wachtende klant een betrouwbaar gevoel. Na de reparatie is mijn auto netjes stofgezogen. Ontzettend fijn. Ik zal zeker naar deze locatie terugkeren als ik weer een ruitschade heb.
Best goed !
Het enige puntje van kritiek is dat de ruit nog niet beschikbaar was. Ik kon mijn auto de volgende dag halen. verder wel zeer vriendelijk en correct
Flexibel, vriendelijk, goede kwaliteit, snelle service
afspraken zijn niet nagekomen. Moest uiteindelijk een prijs betalen ver boven de bevestigde prijs en ver boven markt prijs.
Goed en snel geholpen! klantvriendelijk, sterretje in glas was goed gerepareerd!! Ik kom terug
Na telefonisch contact volgde afspraak voor reparatie. Begrijpelijke uitleg over mogelijke handelingen en correcte voorlichting over mogelijke kosten. Zeer tevreden over nakomen van de gemaakte afspraken.
Heel aardig geholpen en deskundig. Gelijk uitgezocht of het werd gedekt door mijn verzekering. Flexibel met afspraak maken. Ik kreeg een leenauto mee en toen ik de auto kwam ophalen waren alle ramen schoon gemaakt. De auto zag er schoon en primafijn uit! Zou dit adres zeker aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden! Alsnog vriendelijk bedankt Brenda Heitman
Alles wat je hoopt als je een probleem hebt! Dat het duidelijk word uitgelegd, dat je weet wat je kunt verwachten qua kosten, dat je snel terecht kan, dat ze weten waar ze het over hebben en je vriendelijk te woord staan. Heel fijne ervaring, ik zal jullie aan iedereen aanraden! Bedankt
gevonden via internet, bellen, filiaal in de buurt, snel een offertebedrag doorgekregen, even nadenken en vergelijken en opnieuw gebeld om afspraak te maken. Heb een GRATIS leenauto meegekregen en ook de afgesproken brandstofbijdrage hoefde ik niet te betalen. Kreeg telefoontje dat auto klaar was, auto ophalen en auto stond keurig klaar. betaald en zij hoopten mij snel weer te zien (in geval van glasschade aan de auto ). Zelf hoop ik ze nooit meer te zien voor glasschade ! aardige vakmensen met humor !
Zie boven
Alles snel afgehandeld
Top kwaliteit, top service. Mijn grote dank aan Glasgarage Amsterdam Zuidoost. Van te voren goed geinformeerd, alles netjes geregeld en mijn auto heel schoon afgeleverd. Mijn auto was zo schoon, dat ik even moest wennen
I was the unlucky person that had to change the windscreen 2 times within 6 months.. and in both cases GlasGarage helped me very quickly and without any issues. The work was done super professionally in my Audi and I also got a replacement car for very affordable rate. I wholeheartedly recommend these guys!
the steps were clear, the result was neat
Perfecte reparatie van een sterretje in de voorruit. Snel afspraak kunnen maken en snelle reparatie. Keurig gerepareerd, volgens corona regels. Voorruit en dashboard schoon gemaakt. Aanrader voor iedereen !
Het had een tijd geduurt voordat mijn nieuwe voorruit voor mijn C6 er was, maar ik ben goed op de hoogte gehouden van alle voortgang. Ruit is snel en goed erin gezet, en ook de bedrading van de dashcam weer mooi weggewerkt.
In een rustige omgeving prima geholpen en vakkundig werk afgeleverd.
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.