Netjes en snel afgehandeld.
Langs gegaan ruit besteld geen omkijken meer aan alles door de heren geregeld
Nette ontvangst, contact goed om afspraak te maken, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en wat de risico’s zijn. Prima!
Snel geregeld, fijne ontvangst en perfect een nieuwe voorruit geplaatst in mijn camper.
De mensen van deze ruitservice dachten praktisch mee, hielden zich aan hun afspraken en waren enorm vriendelijk. Topservice en goede kwaliteit!
Zeer klantvriendelijk en alles volgens afspraak! Er werd gezorgd voor vervangend vervoer en bij het ophalen van mijn eigen auto is ook nog de binnenkant schoongemaakt! Top service!
Netjes en snel
Prima ervaring. Snel geholpen. Vriendelijk en capabel personeel en de koffie was op zich ook prima.
Vlot en deskundig!
Prima service en fijne vervang auto gekregen! Auto mooi schoon afgeleverd echt zeer te vrede
ik werd al vrij snel geholpen en ,me ruit is keurig gemaakt.
Super service en goede kwaliteit
De toppers van 123Ruit hebben mij goed geholpen bij de schade aan mijn ruit. Alles was snel afgehandeld en op de dag van de vervanging kon ik gebruik maken van een leenauto.
Mijn ruit was stuk en ze hebben het binnen 5 dagen opgelost
Meteen werd er wat te drinken aangeboden en ik werd telkens op de hoogte gebracht van het proces van de reparatie
ik ben zeer tevreden, zeer snel en professioneel geholpen door hele prettige mensen
Auto netjes van binnen en terug gebracht
Fijne vestiging. Sympathieke medewerkers waarmee het contact uitstekend is. Snel en professioneel geholpen.
123Ruit heeft mij snel, goed en professioneel geholpen.
Goed bereikbaar, snelle afhandeling, schone toiletten en uiterst vriendelijk te woord gestaan.
Nette mensen super goed geholpen en ruit netjes gerepareerd.
Er zijn achterruiten in onze Ford Transit geplaatst. Dit is zeer vakkundig gedaan met een fantastisch resultaat. De communicatie met vader en zoon verliep ook prima. Zeer aan te bevelen!
Alles verliep volgens afspraak. Goede communicatie en informatie, de ruit is vakkundig gerepareerd. AutoGLASPROS heeft de kosten voor de reparatie direct met de autoverzekering afgehandeld. Nog extra service verricht zonder extra kosten. Ook spontaan een leenauto kunnen gebruiken. Aan te bevelen!
Zeer vriendelijke man, netjes alles uitgelegd over wat er gaat gebeuren en over het gebruik van de huur auto en ook zeer vriendelijk ontvangen
Het personeel zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.