Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over het te verwachten resultaat.
Top service
Zie boven
Precies wantje verwacht. Gewoon goed. Vriendelijk, snel.
uitstekend ervaring
Zeer blij met hun service en de kwaliteit van de glasreparatie. Mocht ik ooit weer iets aan mijn ramen krijgen dan ga ik zeker bij ze terug. Kan ze bij iedereen aanraden.
Plezierig, snel en kon gewoon doorwerken tijdens het wachten. De mensen zijn kundig en geven vakkundig advies
Professionele mensen die met zorg en enthousiasme werken, heel anders dan de bekende grote ketens. Je kan ook bij ze terecht voor uitdagingen zoals campers en oldtimers.
Auto netjes terug gekregen met een nieuwe ruit. Auto was zelfs van binnen schoon gemaakt!
Top service
Iedereen zeer vriendelijk en een goede service.
snel en eenvoudig afspraak maken.
geweldige goede service
Vriendelijk personeel en goede reparatie.
Ik zou weer komen
Ik kon vrijwel meteen langskomen voor een ster in m’n voorruit en je ziet er helemaal niets van! Had ook pas na een tijdje door dat zelfs m’n matje was gezogen! Ik dacht eerst “huh was m’n ruit nou zó vies dat het hier nu zó schoon oogt?!” :’) haha maar heel fijn dus! Die cabine kon ook wel wat liefde gebruiken :) Thanks!
Werd heel warm ontvangen en ze hebben top service geleverd ik weet nu waar ik naar toe ga
Klantvriendelijk en goed werk
Binnen een week de ruit vervangen. Snel en vakkundig geholpen. Bedankt voor de service!
Van het maken van een afspraak tot goede communicatie over het herstel; allemaal heel netjes verlopen. Bij het ophalen van de auto was mijn auto van binnen schoongemaakt. Top service!
Ik werd netjes te woord gestaan, de nieuwe ruit werd dezelfde dag voor mij opgehaald en geplaatst. Tim was heel vriendelijk en professioneel. Top bedrijf!
Gebeld dat ik een sterr in mijn ruit had kon de volgende dag eigenlijk al gelijk terecht. Voormij was dat niet mogelijk maar donderdag kwam mij goed uit. Snelle en goede reparatie en goede toelichting. Ook fijn dat je op de vestiging even je laptop kan open klappen om verder te werken. Met een bakje koffie / thee en een koekje.
Top top bedrijf en vriendelijke prijs ik ben blij mee
10:00 bellen, 10:30 terecht kunnen, 11:00 met gerepareerd sterretje weggereden. Super service!
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.