Snel geholpen!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snel en goed opgelost

Barst in de voorruit van mijn auto. Ik kende 123 ruit nog niet. Deze partij kon me snel en goed helpen om de ruit te vervangen. De auto werd opgehaald zodat ik thuis kon blijven en gewoon mijn werk kon doen. Auto weer netjes afgeleverd.

• Kwaliteit ruitherstel

Goed werk verricht en auto keurig schoon zonder glasscherven opgeleverd.

Vriendelijk ontvangst met koffie, Gingen direct aan de gang met vervanging voorruit. Ondertussen boek zitten lezen in de wachtkamer. Sneller klaar dan verwacht. Betaling afgehandeld met mijn verzekering bij CB. Auto zonder glasscherven, gestofzuigd terug gekregen.

• Kwaliteit ruitherstel

Vriendelijke mensen, snelle goede service

Ik heb gebeld en kon snel terecht met mijn ruitschade. Personeel was vriendelijk. Fijn dat ik een leenauto kon krijgen. Auto was gestofzuigd en schoongemaakt toen ik hem kwam ophalen

• Kwaliteit ruitherstel

Super goede en snelle service !

Telefonisch afspraak gemaakt vervolgd kon ik na paar dagen mijn voorruit laten monteren.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Top service en snel geholpen

Ruit was kapot en kon snel bij hun terecht

Top service

Dinsdag gebeld voor het maken van een afspraak voor herstel van vooruitschade Tesla model 3. Kon donderdag terecht maar vanwege kantoordag verschoven naar vrijdag. Bij aankomst (schoon) vervangend vervoer geregeld en de ruit was binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Top service!!

• Kwaliteit ruitherstel

Professionele hulp volgens afspraak.

Goed werk: rustig, concreet en precies.

Snelle service

Er wordt netjes gewerkt

Snel en mooi

Voorruit is via dealer Lexus Amsterdam geplaatst. Goed passend gemonteerd, geen glasresten in de auto en geen lijmvlekken. Prima!

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

vloeiend!

Alles ging erg soepel, afspraak maken,. auto inleveren, vervangend vervoer was beschikbaar, alle afspraken kwamen goed na, zeker aan te raden!

top !

Snel en vriendelijk weer op pad!

Professionele vakmensen

Snelle service en zeer deskundige vakmensen. Prettig ontvangst en goede nette schone wacht ruimte. Al met levert kwaliteit af.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Snelle en correct herstel van ruitschade

Snelle afhandeling met goede wachtkamer met koffie of thee.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima service de ontvangst is heel beleefd en de kwaliteit die geleverd is uitstekend ik zou het bij iedereen aanraden nogmaals prima service

Top service!

Service top, personeel top!

• Snelheid schadeafwikkeling
  • Kwaliteit ruitherstel N.v.t.

Top service!

Duidelijke informatie over de uit te voeren reparatie en hoe lang het kon duren, omdat de ruit op korte termijn niet leverbaar was. Ik werd tussentijds netjes op de hoogte gebracht en uiteindelijk was de reparatie een dag eerder klaar. Wat een klasse! Echt vakwerk van deze klasbak!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Mijn auto werd aan de binnenzijde netjes schoon gemaakt met de stofzuiger!

• Kwaliteit ruitherstel

Snel, fijn en professioneel!

Snel geholpen! Ik kon vrijwel direct terecht. Auto werd zelfs nog even gestofzuigd :)

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

geweldig

Uur van tevoren gebeld om een sterretje uit me raam te laten verwijderen. Kon meteen terecht, onwijs aardige knul die me heeft geholpen en na 45 min stond ik weer buiten met blinkende ramen die ze in de tussentijd ook nog even hebben schoongemaakt binnen en buiten. kortom top!

Keienbergweg 37

1101 EX Amsterdam

Over 123RUIT.nl - AutoGlasProfs

Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.

Over 123RUIT.nl