Uur van tevoren gebeld om een sterretje uit me raam te laten verwijderen. Kon meteen terecht, onwijs aardige knul die me heeft geholpen en na 45 min stond ik weer buiten met blinkende ramen die ze in de tussentijd ook nog even hebben schoongemaakt binnen en buiten. kortom top!
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen Mijn vooruit is netjes vervangen. Alles van te voren doorgesproken en alles volgens afspraak uitgevoerd Aanrader!.
Vriendelijk geholpen Voorruit netjes vervangen. Ramen schoongemaakt en auto uitgezogen als service. Super.
Vriendelijk geholpen Autoruit is netjes vervangen. Ramen zijn zelfs schoongemaakt en de auto is uitgezogen. Topservice Groet Repko de Looze
Goede service en heel snel geholpen.
Tevreden!
Raam sterretje heel snel en professioneel gemaakt!
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.