Vanaf moment van bellen om afspraak te maken om de ruit te vervangen tot het moment waarop je met je nieuwe ruit weer onderweg gast naar huis. Alles perfect geregeld! Koffie met koekjes staan klaar als je moet wachten. Krantje erbij en voor je het weet is het klaar. Mensen zijn supervriendelijk en attent.
Twee keer over 70 km rijden, omdat de nieuwe ruit niet geleverd was op het moment van de afspraak. Ik had op zijn minst vergoeding van mijn benzinekosten verwacht.
Beste meneer/mevrouw, Allereerst hartelijk bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Ik geef u graag mijn reactie. In een e-mail heb ik u gevraagd of ik u mag bellen over uw review. Helaas heb ik geen reactie van u ontvangen. Mocht u nog contact willen mag u ons altijd bellen op 088-1850500. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor.
Persoonlijk, pro-actief, klantgericht
Na verkeerde ruit, lag niet aan 123 maar leverancier, alles toch netjes gedaan en goed gekomen.
Vriendelijk ontvangen door de eigenaar, lekker bakje koffie gehad en snel gefikst!
Top.
zeer goed
Netjes en snel geholpen.
Prettig in de omgang; betrouwbaar en deskundig. Ook denken en doen ze mee in het behoud van, kleine maar belangrijke, attributen.
Prima snel contact. Aardige werknemers. Helaas was de leenfiets al bezet (waar ik op voorhand wel om gevraagd had, en verwacht had dat ik die mee kon nemen.) Waardoor ik 2 uur lang ergens in de buurt moest wachten. Was liever naar huis gegaan.
Netjes ontvangen voor de vervanging van mijn ruit. Kopje koffie en een keurige wachtruimte. Ze waren ruim binnen de afgesproken tijd klaar. Zelf een nieuw tapje op mijn aftermarket dashcam. Wel even ik een dag wachten met opplakken. Zou hier zo weer heengaan.
Top! Snel en duidelijke communicatie.
Zie hierboven! De afspraak verliep soepel en snel. We zijn ‘meegenomen’ in de aanpak van de reparatie. Een helder verhaal en dan was er ook nog koffie! De reparatie lijkt prima en van goede kwaliteit maar de tijd zal het leren of dat ook echt zo is…
Gewoon goed
Hele goede en snelle service daarnaast ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.
Vakkundig personeel, en klantgericht bijzonder vriendelijk
Vriendelijk, duidelijk en goede service. Beter dan een groot bedrijf.
Ik ben heel erg netjes geholpen en te woord gestaan. Heb een halve dag goed kunnen werken in hun kantine, ik miste alleen een stopcontact waardoor ik mijn laptop niet op kon laden. Verder perfect in orde!
Autoruit snel en netjes geplaatst, helaas heeft de ruit zelf een beschadiging en vertekening, maar die wordt netjes opgelost
Vriendelijk en behulpzaam is kenmerkend voor dit bedrijf. Erg goed geholpen, valt niets op aan te merken. Absoluut aan te bevelen.
Zeer goed ontvangen en geholpen.
Vervanging van de ruit door echte vaklui die weten waar ze mee bezig zijn. Ik beveel ze zondermeer aan.
Kraaienweg 30 B
7331 HZ Apeldoorn
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoruitservice Apeldoorn onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Apeldoorn. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoruitservice Apeldoorn.