Goed geregeld
Het was jammer dat de tijd van de mail niet gelijk was aan de tijd van de vervanging van de ruit,verder goed ontvangen zeer goed en vriendelijk geholpen zeer tevreden
punctueel volgens afspraak, goede service
Betreft vervangen voorruit van de camper. Zorgvuldige intake bij eerste gelegenheid. Door vertraagde levering van de ruit moest planning worden aangepast. Na telefonische afstemming kon de ruit binnen acceptabele termijn worden vervangen. Ben heel tevreden met het resultaat. Ik ben welkom bij 123Ruit voor een stukje nazorg na de uitharding.
Prima geregeld, vlotte afhandeling, netjes gewerkt. Vriendelijk.
De auto kun je brengen of wordt opgehaald, snelle reparatie en administratief volledig ontzorgd.
Ik ben erg snel en fijn geholpen! Hele fijne en goede service
Goed geholpen en het contact was ook erg prettig!
Prettig
Kort maar krachtig. Gewoon top! Snel geholpen en super tevreden.
Zie bovenstaande
Goede service en klantvriendelijkheid! Ik dacht dat ik een afspraak had op 27 juni om 13.00 uur, maar de afspraak was pas om 15.00 uur. Ik wilde dus een nieuwe afspraak maken, maar dat hoefde niet en werd mijn kapotte voorruit vervangen om 13.20 uur!
Vakkundig te werk. Zeer vriendelijk. Tevreden klant
Mijn autoruit werd vervangen en de systemen gekalibreerd in 75 minuten. Tijdens de vervanging kon ik werken in een kleine maar volledig uitgeruste ruimte.
Kom snel terecht en prima wachtruimte om te werken.
Goed en snel
Warme welkom, vriendelijke mensen. Prima geholpen. Was zelfs een beetje te laat maar was geen enkel probleem ruit vervangen en afgestemd. Dikke 10!!
Snel, vakkundig en vriendelijk.
Snel en makkelijk geregeld. Vriendelijk
Vlotte en nette afhandeling
Ik kon snel terecht en werd snel en goed geholpen!
Netjes geholpen en achteraf met wat vragen correct behandeld. Na reparatie kwam ik nog wel een klein beetje troep in de auto tegen en een paar interieurdelen waren ook een beetje smerig. Dit zou een verbeterpuntje kunnen zijn. Maar al met al het bezoek als zeer prettig ervaren.
Kraaienweg 30 B
7331 HZ Apeldoorn
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoruitservice Apeldoorn onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Apeldoorn. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoruitservice Apeldoorn.