snel en professioneel geholpen
Men is zeer flexibel en voor een sterretje kun je gewoon langs komen en wordt je tussendoor geholpen.
goed geholpen ondanks dat ik een uur te vroeg was
Een dag na melding al een afspraak kunnen plannen. Op de afgesproken tijd snel geholpen. We hadden de koffie nog niet op of de auto was alweer klaar. Zeer tevreden!
Op korte termijn en afspraak op locatie.
Vlot, vriendelijk, vakmanschap en goede service!
Top geregeld, beter dan carglas
Nadat mijn nieuwe ruit was geplaatst moest ik zelf nog weer een afspraak bij de autodealer maken om de camera's te laten kalibreren
Snelle en deskundige hulp
Top geregeld allemaal
Goed werkt
Alleen maar goede ervaring en zeer aan te bevelen. Heb de visitekaartjes achter gelaten op Camperplaats Collendoorn om ook andere camperaars te helpen
Snel en goede service!
Fantastisch, snel, vriendelijk
Kraaienweg 30 B
7331 HZ Apeldoorn
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoruitservice Apeldoorn onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Apeldoorn. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoruitservice Apeldoorn.