Alleen jammer dat de milieu sticker niet kon worden overgezet
Vriendelijk personeel en goed ontvangen.
Ontbrekend onderdeel voor mijn binnenspiegel uit eigen voorraad gepakt zodat ik direct door kon. Goed mee gedacht, snelle service.
netjes geholpen
Camper ruit vervangen, prima geholpen en prima afhandeling.
Prima kerels prima werk
Gebeld met 123 ruit moeilijk verstaanbaar, maar vriendelijk en jilpvaardig. M34 ruitschade netjes, snel, vriendelijk
Afspraak maken en verder word alles geregeld voor je. Jammer dat er niet gepind kan worden.
Vlak voor de vakantie een zijruit stuk. Gebeld naar N34 en direct meedenken voor een oplossing. Perfect op tijd een ruit gevonden en vervangen. Top!
Mooie wachtruimte en koffie!!! Super snel klaar. Nog bedankt dat dit zo snel nog geregeld kon worden vlak voor mijn vakantie.
Een zeer kundig vakman die tijd neemt om zaken uit te leggen en binnen de afgesproken tijd klaar was.
N.a.v. een ster goed en snel geholpen. Contact was ook vriendelijk en goed.
Klantvriendelijk, snel en goede service
Op de email wel adres en plaats waar het bedrijf kan vinden en hoe laat ik verwacht wordt.
Super snel klantvriendelijk en schoon opgeleverd
Konden de auto snel brengen voor het vervangen van de voorruit, afhandeling via de verzekering verliep ook probleemloos
Ontzorgen je geheel! Gewoon top
Werd netjes geholpen ondanks dat ik mijn groene kaart niet bij mij had, zeer vriendelijk personeel
Klantvriendelijk en snel.
prima,
al met meerdere schade herstelbedrijven te doen had in Coevorden maar dit is de beste zal hem zeker bij de verzekering maatschappij aanbevelen
Goed en snel
Snelle service, vriendelijke en behulpzame mensen!
Gebracht, terzake analyse en snelle deskundige plaatsing van nieuwe voorruit. Vriendelijke behandeling.
Super snel een nieuwe ruit gemonteerd binnen een half uurtje
Modem 2 A
7741 MJ Coevorden
Let op! Tot 31 december 2021 was N34 AutoGlas onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Coevorden. Reviews ná deze datum behoren toe aan N34 AutoGlas.