Graag een linkje bij de mail waar je mee kunt betalen
Eerst kwam ik op afgesproken tijd en dag was er niet de juiste voorruit binnen gekomen. Nwe afspraak gemaakt en service was erg goed.
Vriendelijk personeel, even overleg en advies gekregen over wat te doen. Snelle reparatie en een lekker bakkie koffie tijdens het wachten.
De ruit van onze camper is professioneel en op locatie ( in de stalling) vervangen! Geen lange wachttijd, vriendelijke mannen die op tijd kwamen. Perfect!
Geweldige service
menselijk in werk en ervaring , geen poespas, goed werk en zeer betrouwbaar. Vlotte mensen
Zoals gezegd werk is wel oke jammer van de planning die duidelijk mi der
triest dat ik een loods moest regelen anders werd de reparatie niet uitgevoerd.
We worden altijd keurig geholpen en de koffie staat altijd klaar
Hgg
Snel geholpen, na een half uurtje auto klaar. Aardige mensen.
Vakkennis en snelle service.
Zoals boven al aangegeven is. Super snel en zeer klantvriendelijk geholpen!
toppie
Vooruit snel vervangen, vriendelijk personeel. Bedankt
ik kon 2 dagen na het sterretje in de ruit al terecht voor de reparatie
vriendelijk ontvangen en superwerk afgeleverd. Moest echt goed zoeken waar de 2 inslagen nou zaten in de voorruit, duidelijk een vakman!
Gewoon goede en nette service!
Netjes en vakkundig gerepareerd
Ik kon snel terecht. Vriendelijke werknemers, raam was snel en goed gezet.
Ondanks dat ik wat te vroeg kwam werd ik toch direct geholpen. Kopje koffie erbij en het wordt zo gefixt
Goede service, prima geholpen. Zelfs in het weekend snelle reactie....prima!
Het is wat behelpen met de ontvangstruimte bij deze locatie. Ook is het even zoeken waar je je kunt melden dat je er bent. Er is geen ontvangstbalie, alle afhandelingen na reparatie vinden plaats in de kleine wachtruimte. Eventueel zicht op reparatieruimte is hier niet aanwezig. Dat is jammer, want dat zou veel vertrouwelijker kunnen overkomen, en je weet gelijk waar men mee bezig is. Als je het geheel bij de concurrentie bekijkt, is het misschien verstandig om hier ook wat aandacht aan te besteden.
Net werk en snel geholpen
Modem 2 A
7741 MJ Coevorden
Let op! Tot 31 december 2021 was N34 AutoGlas onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Coevorden. Reviews ná deze datum behoren toe aan N34 AutoGlas.