prima afgehandeld

gelijk begonnen aan reparatie ruitschade en snel klaar, binnen half uur

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snel en vriendelijk

Ik kwam binnen, kreeg koffie en een half uur later zat het raampje er al weer in.

Top bedrijf!

Zijruit netjes vervangen en de verzekeringszaken afgehandeld. Echte vakmensen.

• Kwaliteit ruitherstel

Keurig en zeer netjes geholpen..

Zie hierboven + zo zou elk bedrijf moeten zijn… helaas is dit niet overal zo… heerlijk ouderwets… niet te snel groeien want dan ben ik bang dat de service die ik nu ervaren heb snel minder wordt.. nogmaals TOP geholpen, wellicht een boord plaatsen met de richting …onder het boord van karwei bijvoorbeeld.

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service, maar bij binnenkomst moeilijk de receptie te vinden in verband met bouwwerkzaamheden.

Zie boven

• Kwaliteit ruitherstel

Snel en vriendelijke mannen!

Professioneel en kon volgende dag al terecht.

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer tevreden een mooi bedrijf in wording

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een afspraak heb gehad met 123RUIT.nl. Het is een plek waar allerlei nieuwe bedrijven bezig zijn zich te settelen. De eigenaar is een vriendelijke praktische en vrolijke man. Leen auto prima misschien voor de toekomst een leenfiets een idee.

Prima service!

Steenslag op de voorruit. Werd meteen geholpen en verholpen, geen wachttijd en goede duidelijke uitleg van de monteur.

Vriendelijk en snel geholpen

Ik kon snel terecht en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan. Werk werd netjes afgeleverd.

• Kwaliteit ruitherstel

"Ik heb een goede ervaring gehad."

Ik heb een goede ervaring gehad.

• Kwaliteit ruitherstel

Zoals altijd vriendelijk en snel geholpen

Snel en netjes geholpen

Goede communicatie. Kon snel geholpen worden, ondanks de verbouwing die ze hebben.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

uitstekend

vakkundig en goede service

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Vriendelijke ontvangst, professioneel gerepareerd, snel weer gereed.

Vriendelijke ontvangst, professioneel gerepareerd, uitleg waarom sterretje zichtbaar blijft (vocht, volgende keer afplakken), snel weer gereed.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Super geholpen en erg snel.

‘S avonds laat een afspraak voorstel gedaan, nadat mijn ruit was ingeslagen. Kon de volgende ochtend al meteen om 9 uur terecht. Ruit is snel vervangen en zelfs alle glasscherven waren opgeruimd. Echt een top service. Kreeg ook nog een leenauto mee!

• Kwaliteit ruitherstel

Werd goed geholpen Alles duidelijk verteld. Voor transport terug naar huis gezorgd. Vriendelijk en behulpzaam Prima firma. Was een 10 geweest wanneer er duidelijk wegbewijzering zou zijn waar het adres is .(nieuwbouw) niet op navigatie

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer klantgericht en super vriendelijk

Mijn hele voorruit was beschadigd en ik vond het eng om te rijden, woon gelukkig wel vlakbij en was heel blij toen mijn auto opgehaald werd. En nog blijer toen hij ook nog onverwacht teruggebracht werd. Iedereen uiterste vriendelijk. En geen omkijken naar financiële afwikkeling, dat werd rechtstreeks met mijn verzekering geregeld.

• Kwaliteit ruitherstel

Ik heb zeer goed ervaring

Ik ben blij als gevolg met dat bedrijf

Uitstekend en snel geholpen

Prima ontvangen, snel en deskundig geholpen en gerepareerd.

Deskundige efficiëntie

Top service

• Kwaliteit ruitherstel

Super bedrijf en geweldig mooie nieuwe locatie , aanrader!

Geweldige service , klantgericht!!!

• Kwaliteit ruitherstel

Snel en vakkundig geholpen, afspraak maken ging soepel.

Vriendelijk en snel geholpen even wachten met lekker bakkie top!

heel erg tevreden

vriendelijk, meedenkend, snelle noodoplossing geregeld, vervangend vervoer geregeld, alles snel met de verzekering geregeld: gaf allemaal veel vertrouwen.

Zeer professioneel

Vriendelijk ontvangen alles goed uitgelegd

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Toppie

V

Boezembocht 26 F

3034 KA Rotterdam

Over 123RUIT.nl - Autoglas010

Let op! Tot 31 december 2021 was Autoglas010 onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Rotterdam. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoglas010.

Over 123RUIT.nl