Vriendelijk ontvangen alles goed uitgelegd
V
snelle en goede ruitvervanging
Netjes en klantvriendelijk
Nieuwe locatie goede uitleg hoe er te komen, fijn om een leen auto te krijgen, want OV is daar nog uitdaging. Auto keurig en schoon terug . Kom er via de verzekering maar prima!
hoezo verplicht veld?
Kon binnen een paar uur mijn auto weer ophalen en mocht gebruik maken van een leenauto in de tussentijd. Makkelijk en snel geregeld.
Ruit ligt er netjes in an alles rondom goed schoongemaakt Zelfs interieur is schoon gezogen
Ik belde en kon de volgende dag terecht. Ik had de auto eerder neergezet dan de afgesproken tijd en de nieuwe ruit zat er al snel in.
Zeer klantvriendelijk en snelle service
Met een barst in onze voorruit konden we een dag later al een afspraak maken. Super service met een elektrische leenauto. Zodra de auto klaar was werden we gebeld om op te halen. Al heel vriendelijk aan de telefoon, en ook bij het brengen en halen. Top!
Meegedacht! Good vibes! Professioneel en hele aardige kerel! Speciaal, behulpzaam en professioneel. Zeer klantgericht! zou hem aan iedereen aanbevelen!
Perfekt geregeld.
Nadat ik de ingeslagen ruit bij mijn auto gezien had, en contact met mijn verzekeringsmij heb gehad kon ik direct bij Autoglas010 terecht voor een noodoplossing. Uiterst vakkundig gedaan. Nadat de nieuwe ruit gearriveerd was ben ik gelijk geholpen. Zeer professioneel en klantvriendelijk.
Zeer goede service! Leen auto stond klaar. Al met al top
Snelle service. Klaar terwijl je wacht. Ik kan het iedereen aanraden.
Aangezien ik op de Veluwe was en mijn auto in Rotterdam, was het meedenken heel fijn. De auto is opgehaald op vrijdag en maandag was t al klaar.
Nothing to complain. Good result in fixing, quick and friendly. Good ambiance in waiting area. And the booking via phone was easy going.
Snelle afhandeling en prettig contact
Goed bereikbaar, ik kon snel terecht. De service en na zorg was duidelijk en meer dan prima.
Ik ben uitstekend en snel geholpen aan me schade !
Top bedrijf
goed geholpen, wel plakstrips op ruit auto bij retour: ga ervan uit dat er geen regenoverlast is
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review. Graag geef ik u mijn reactie. De tape die is achtergelaten moet 24 uur blijven zitten en u mag de auto 24 uur niet wassen. Als het goed is heeft u hier bij het ophalen van auto uitleg over gekregen. Dit heeft te maken met het drogen van de aangebrachte kit. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Boezembocht 26 F
3034 KA Rotterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoglas010 onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Rotterdam. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoglas010.