Dat ik fijn en prettig geholpen ben , ook hulp met je verzekering etc.
Dit is de beste ruitgarage die ik ken er bestaat geen betere!! Carglas etc zijn niks vergeleke met die bedrijf de service is super top! Vriendelijke personeel en echte vakmensen.
De Heren van 123RUIT-Autoglas010 zijn professionele monteurs die verstand hebben van het vak , snel en vakkundig de voor ruit van mijn auto vervangen en service is top auto wordt schoon gemaakt aan de binnenkant en de koffie is heel lekker super gedaan mannen . Een tevreden klant.
Snelle service
De afspraak was op tijd en ik was binnen 30 minuten buiten. Kopje koffie tijdens het wachten was lekker. Aanrader dus.
Snel & goed geholpen terwijl onder het genot van een lekker bak koffie!
goed en snel geholpen
een uurtje, daarna zijn ze klaar. veel ruimte waardoor ik ook kan werken.
Auto bij garage gebracht met schade volgende dag opgehaald en zat nieuwe voorruit erin TOP
Snelle service, super vriendelijk!
Top service. Erg behulpzaam Keurige bediening Zeker aan te bevelen Kom hier zeker terug .
Binnen 2 dagen een nieuwe voorruit geplaatst, vervangend vervoer geen probleem. Vriendelijk en net personeel.
Kwaliteit en snelheid schade afwikkeling is super.
A+++
Het contact verliep eigenlijk via mijn Subaru garage in Gouda. Het putje in de voorruit is snel gerepareerd, maar je blijft het plekje wel zien, wat ik niet verwacht had.
Kreeg zelfs zijn eigen auto mee daar de ruil auto al uit geleend was maar er was nog een fiets maar daar ik slecht ter been ben was de fiets geen optie
Gewoon goed professioneel en super snel geregeld
Keurige locatie en een prettige ontvangst. reparatie snel uitgevoerd en keurig hersteld.
Goed geregeld en zeer vriendeljjk , keurige vervangend vervoer , klaar op het aangegeven tijdstip.
Terug van vakantie ruit kapot, verzekering verwijs je door. Medewerker neemt contact op en geregeld. Auto brengen na telefoontje weer ophalen. Regelen zelf alles met de verzekering. Buitengewoon prettige ervaring
Afspraak was snel gemaakt, bij aankomst prima ontvangen en volledig ontzorgd. Leuke bijkomstigheid was de leenauto die volledig elektrisch was, fijne ervaring! Ook het meedenken bij het ophalen van het voertuig, heel tevreden en ga zeker terug!
Snel afspraak kunnen maken op gewenste tijdstip, goede uitleg wat er moest gebeuren en waarom. Deskundige nieuwe plaatsing ruit, perfect. Klantvriendelijk en correct
prima geholpen
Goede service en prima ontvangst
Boezembocht 26 F
3034 KA Rotterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoglas010 onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Rotterdam. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoglas010.