Vriendelijke en professionele ontvangst. Er wordt direct naar het probleem gekeken. Er wordt op korte termijn een afspraak gemaakt. Als je op de reparatie wilt wachten is er een werkplek beschikbaar, anders vervangend vervoer.
Een klein putje is in een half uurtje gerepareerd door de vriendelijke mensen van 123ruit.
De reparatie betrof de vervanging van de voorruit van mijn Hymer integraal camper uit 2002. Een grote, niet alledaagse ruit, maar na levering vlot en professioneel gerepareerd, met als bonus een fijne elektrische leenauto!
Prima ervaring en zeer snel geholpen,
Super snelle service, aardige mensen en er werd heel lief telkens drinken aangeboden. Mijn ruit was binnen 50 min vervangen
Vriendelijk personeel. goede service nette zaak geweldig geholpen en super snel.
Werd snel geholpen. Kon meteen een afspraak maken en dezelfde week nog terecht. Netjes gewerkt, geen rommel in de auto achteraf. Top service!
Prima service, netjes en professioneel
Zie de punten van beoordeling
ik ben door de eigenaar geholpen. Ik was er rond 16:35 en om 17:15 was ik weer klaar. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam.
Zeer prettig ervaren. Snel gereageerd terugkoppeling informatie snelle hulp ik zeg 123 ruit.nl
Snelle afspraak kunnen maken. Vriendelijke ontvangst. Super snel klus geklaard. Zelfs werd de auto uitgestofzuigd. En na afloop goede uitleg over wat er was gebeurd. Super bedrijf.
Mooi bedrijf met vriendelijke medewerkers, die de ruit vakkundig gerepareerd hebben.
Ik ben enorm tevreden over de service van 123RUIT.nl - Autoglas010. De vervanging van mijn voorruit verliep vlot en het resultaat is perfect. Het team was professioneel, vriendelijk en klantgericht. Ik kan ze zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare autoglas service.
Goede en snelle service, kon dezelfde dag nog terecht voor nieuwe ruit.
Snel afspraak kunnen maken. Snel schadeafwikkeling en klantvriendelijk.
Vriendelijk personeel, snelle reparatie, heerlijke koffie.
Quick and professional service.
Eenvoudig, keurig en snel.
Erg bedankt voor jullie goede en snelle service,ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. m.v.g.
Na mijn melding in de app van de verzekeraar heb ik gekozen voor 1 2 3 ruit n.a.v. de goeie beoordelingen. Alles keurig geregeld, mocht zonder kosten een hele fijne elektrische auto lenen. Wat een plezier om mee te rijden. De voorruit is kundig vervangen. Een aanrader!
Zoals hierboven, vriendelijk en snel geleverd
Kwaliteit op hoog niveau
Goed geïnformeerd over het schade, gevorderde medewerker.
Boezembocht 26 F
3034 KA Rotterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoglas010 onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Rotterdam. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoglas010.