Geweldig service.
Leuk geholpen snel herstel
gewoon goed
Mijn ervaring met het maken van een afspraak na schade aan de achterruit en het leveren en vervangen van de ruit is goed. De afspraak was snel gemaakt en het herstel werd vakkundig uitgevoerd. Nadat na enkele dagen bleek dat een kunststof kap bij de achterruit los kwam werd dit direct hersteld.
Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een ster in de voorruit. Heel fijn met de vrieskou.
Snel een afspraak kunnen maken.
Super nette zaak. Top service vanaf het maken van de afspraak, totdat je wegrijdt.
De medewerkers deden enorm hun best om mij zo snel mogelijk te helpen. Super goed!
Hoge efficiëntie en hoge kwaliteit
alles was goed geregeld
Vlotte service erg fijn geholpen
Snel geholpen, goed ontvangen, en top service
Fijn contact, goede uitleg en net herstel.
Przebieg wymiany przeszedł w zaplanowany sposób .nie mam zastrzeżeń
Raad julie aan bij Autoglas010 Top service Vriendelijke mensen daar en heerlijke Koffie.
Super geholpen en snel
klantvriendelijk snel service
Werd vriendelijk en snel geholpen!
Heel Gastvrij, er werd mij gelijk koffie aangeboden. Mij voorruit was binnen 45min netjes gerepareerd en na de reparatie werd mij auto gestofzuigd dus schoon opgeleverd.ik was dik tevreden!
Nieuwe ruit binnen 3 tot 4 dagen beschikbaar. Bij Kwikfit zou dit 3 weken (..) duren. Reparatie duurt 1,5 uur. Je kunt wachten of terugkomen. Helaas is er geen leenfiets beschikbaar, wel een auto eventueel.
Had binnen 4 dagen een afspraak voor vervangen voorruit, obv mijn kenteken stond de goede ruit klaar. Procedure werd duidelijk uitgelegd, foto’s gemaakt van voor en na het verwijderen van roestplekken. Prima tafel om ondertussen aan te werken met gratis koffie/thee. Na 1,5 uur klaar incl calibreren van de camera’s en goede uitleg daarover. Prima zaak!
Super! Beste autoruit reparateur ever! Vakkundig personeel! Auto gestofzuigd terwijl je wacht! Chapeaux!
Ruitschade is natuurlijk nooit leuk, maar prima geholpen. Zelfs alle buitenland stickers gered, dus dat bespaart veel gedoe.
Goed bijgestaan en geholpen met het gehele proces
Boezembocht 26 F
3034 KA Rotterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoglas010 onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Rotterdam. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoglas010.