Erg prettige communicatie,en duidelijke afspraken over de afhandeling. Auto weer netjes afgeleverd. Kortom....ZEER TEVREDEN.
Top geholpen. Afspraak maken ging snel. Tijdens de reparatie in wel een hele mooie receptie met vele mooie tijdschriften konden we onder het genot van een kopje koffie wachten totdat het werk was uitgevoerd. Sterretjes zijn weer verdwenen. Toppers, het 1,2,3 ruit personeel in Stadskanaal verdient een pluim.
Ik heb snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Het ontvangst was fijn. En nadat de ruit vervangen was kreeg ik een berichtje zoals afgesproken dat ik mijn auto weer kon ophalen. De ruit was netjes vervangen en als service zelfs mijn dashboard nog schoon gemaakt. Kortom ik ben heel tevreden over de service van sterfix Stadskanaal!
Niets op aan te merken
Vriendelijke personeel, keurig werk afgeleverd. Je kunt er op wachten onder het genot van een kopje koffie! Keurige accommodatie! Zeker een aanrader!
Werd snel geholpen en korte hersteltijd. Vriendelijk personeel
degelijk en correct
Leuke mensen duidelijke uitleg, en snelle service
Keurig gedaan
zie boven
zijruit vervangen binnen een uurtje, goede service en vriendelijke mensen.
Geweldige service
Al jaren een een zeer goed bedrijf echt een aanrader
Super goed geholpen Erg goede communicatie !!! Top bedrijf
Goed bedrijf komt afspraken na zeker een aanrader voor autoruit schade !
Klantvriendelijk en reparatie van hoge kwaliteit. Ga zo door!
Gebeld kon gelijk die dag terecht .
Bedrijf zit in de buurt.
Zeer fijne kundige aanpak. Alles in functie van de klant . Geen moeite is teveel! Dank voor de goede zorgen!
Snel contact, snel een afspraak, nette service.
Leenauto stond netjes klaar. Klantvriendelijk en werd keurig op de hoogte gehouden toen de bestelde ruit voor mijn auto niet correct bleek te zijn.
flauwekul dat ik dit ding moet invullen
Nieuwe voorruit besteld, en de volgende dag al geplaatst. Ik werd zelfs even door een werknemer naar huis gebracht. Super service!
Ceresstraat 28
9502 EB Stadskanaal
Let op! Tot 31 december 2021 was Sterfix Autoruitservice onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Stadskanaal. Reviews ná deze datum behoren toe aan Sterfix Autoruitservice.