Ik ben tevreden.
Sympathieke mensen Mooi bedrijf
Goed geregeld door de garage waar onze auto voor onderhoud was
Kon heel snel terecht goeie service en duidelijke uitleg en kon de auto later ophalen ivm werk is iemand langer gebleven ik weet dat ik de volgende keer weer hier naar toe ga
Ervaring is dikke prima no-nonsens auto was weer vlot klaar
Is aan te raden de sterfix .
binnen 1 dag geholpen! denken met je mee, echte vakmannen. keurig nette service met een duidelijk verhaal.
zie boven
Erg vriendelijk en professioneel.
Ik ben goed geholpen door vriendelijke mensen. En ik mocht gebruik maken van een leenauto.
weet wat de klant vraagt en wil.
Goed.
Zeer vriendelijk geholpen door het personeel van Sterfix. Goede en snelle service en zeer tevreden over de nieuwe autoruiten!
Goed werk afeleverd, een klein halfuurtje was het greed
Super geholpen!!!
Positief
Prima geregeld!
heel goed
Je word er super goed en vriendelijk geholpen
Zeer nette ontvangst, vlotte service Laten je meekijken en geven uitleg Nette afwerking
snel en vakkundig aardige mensen
Onlangs is de voorruit van onze Opel vervangen. Dit is perfect uitgevoerd. Hier zijn vakmensen aan het werk
Snelle service keurig pand
Afspraak binnen korte tijd gemaakt en ruit werd volgens afspraak geplaatst. Komen vakkundig over. Zal zeker dit bedrijf adviseren aan anderen.
Ceresstraat 28
9502 EB Stadskanaal
Let op! Tot 31 december 2021 was Sterfix Autoruitservice onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Stadskanaal. Reviews ná deze datum behoren toe aan Sterfix Autoruitservice.