Zeer tevreden, ook latere wijzigingen waren geen probleem. Zeer prettig in de omgang, deskundig en altijd bereid tot advies/suggesties.
DANK JE WEL , voor deze mooie revieuw.
Er werd volop tijd en aandacht besteed aan de voorgesprekken. Zo combineerden we mijn ideeën en wensen met het advies en de deskundigheid van Hans. Onze oude tuin is leeg gehaald en opnieuw aangelegd. Er werd hard en netjes gewerkt. Onze oude tegels en stenen hebben we hergebruikt: het pad ligt er weer strak bij. We zijn erg blij met onze nieuwe voortuin!
Een heel goed bedrijf, fijne mensen, deskundig advies, mooi ontwerp en goede samenwerking! Ook de duurzame werkwijze spreekt zeer aan.
We hebben in eerste instantie een eerlijk en degelijk advies gekregen omtrent de hernieuwing/renovatie van onze tuin. Daarbij is volledig meegedacht en ook gekeken naar het budget dat we wilden besteden. Verder is er heel hard gewerkt en is er alle tijd genomen om aan alle wensen te voldoen. Er is niet bespaart op aandacht ! Ik heb er een heel prettig en vertrouwt gevoel over. Ook de koffiemomenten waren heel gezellig !
fijne ervaring Hans denkt mee met als gevolg een prachtig resultaat !
Dank je wel, Joke voor deze mooie woorden.
Van puinhoop naar een heerlijke stadstuin om van te genieten.
Dank je wel Mjet, geniet van de ruimte en het groen.
Weet persoonlijke ideeën en voorkeuren bewoners perfect te vertalen naar ontwerp. Doet bij aanleg geen consessies aan zijn ontwerp alles klopt tot in detail.
Ik ben een tevreden klant, tuin ligt er weer netjes bij:)
Tuin is conform mijn wensen opnieuw ingericht
duidelijk
Heel blij met de aanleg van onze nieuwe voor en achtertuin door Hans en zijn Team. Zeker aan te bevelen
Dit buro heeft precies gedaan wat wij voor ogen hadden. Daarnaast helder en snel gecommuniceerd, en meegedacht waar nodig.
Kei hard gewerkt en heel blij met het eindresultaat. Vooral advies om op gras een boompje te planten.
Hans en zijn medewerkers hebben onze tuin en bestrating aangelegd, waarvan wij hopen te genieten de komende jaren. Het contact was erg prettig.
Dank je wel.
1) Ervaring/deskundigheid/inzicht/creativiteit 2) Respect voor natuur en omgeving 3) Prettige omgang/communicatie
Dank je wel voor de mooie woorden en dat je de moeite hebt genomen om in te vullen.
Keurige nette mensen bij Hans van Velthoven, zowel Hans als alle medewerkers. Ouderwetse ondernemers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.
Dank voor je reactie.
No nonsense. Komt afspraken na.
Dag Rianne, Bedankt voor de genomen moeite.
In overleg heeft Hans de tuin gerenoveerd naar eigen inzicht, mooi en gemakkelijk in onderhoud. Daarbij heeft hij het eigen karakter van de tuin weten te behouden. Geweldig!
Heel fijn Betty, dat je de moeite hebt genomen om de beoordeling in te vullen.
vriendelijke behulpzame medewerkers Klantvriendelijk
Heel fijn dat je tevreden bent. Met dank voor de genomen moeite om dit in te vullen.
goed advies
Dank je voor de genomen moeite.
Kleinschalig en biologisch karakter. Prettige communicatie.
Dank je wel voor de genomen moeite.
Hans en Marianne kennen we al jaren als positieve adviseurs voor tuinaanleg en tuinonderhoud!
Dank je.
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Werk was snel gerealiseerd en van goede kwaliteit.