geen
Dank je wel harry voor de genomen moeite om ons bedrijf een beoordeling te geven.
advies op maat, nakomen van afspraken zijn sterke punten. uitvoerend werk is prima in orde.
nvt
Dank je wel, voor het invullen van de beoordeling.
In de specificatie van onderhouds werkzaamheden worden bepaalde kosten apart in rekening gebracht, zoals het opruimen van het snoei afval met een Stihl bladblazer. Dit bevreemdt mij enigszins!!
Dank je wel, voor de uitgebreide toelichting van de beoordeling. Jan, de machinekosten worden inderdaad apart gehouden. Hieronder valt ook de bladblazer.
Medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam. Men levert kwaliteit en komt afspraken na. Prima bedrijf om mee samen te werken.
Geen
als ik toch echt iets moet verbeteren, dan is het nu juist in het verhaaltje "over ons" boven aan deze blz. waar staat een plak in de zon terwijl jullie bedoelen een plek. dat is een tikfout, dus het maakt niet uit. (kan dus eigenlijk geen min punten vinden.) Voor heel jullie bedrijf SUPER. ben helemaal tevreden. groetjes en succes voor de toekomst.
Toos, bedankt voor de beoordeling. Ik weet nu hoe ik kan reageren op jouw beoordeling, het type foutje had ik direct kunnen aanpassen. Groetjes Marianne
Geen
Er is goed meegedacht met de klant en het is een mooi, praktisch tuintje geworden.
Geen
Goed en net personeel. Vakkundig bezig. Ook het "opruimen" is een onderdeel van het werk.