Jan en Patrick en medewerkers hebben in korte tijd onze tuin omgetoverd naar een prachtig eindresultaat. Meedenken, adviseren, realiseren alles in 1. Jan, Patrick wat zullen wij genieten van onze tuin bedankt!
Wij hebben onze tuin laten doen, was hard nodig. Via vrienden bij Jan van Gent uitgekomen. Prima adres. Goed advies, werken keurig netjes en alles is bespreekbaar.
Samen met de buren de tuin en oprit gedaan. Super tevreden over het meedenken en netjes werk afgeleverd. Echt een aanrader!
Jan helpt en denkt prima mee bij het plannen van de werkzaamheden. Hij doet niet moeilijk over kleine voorbereidende klusjes zoals het weghalen van wat stenen en het brengen van wat tegels om te beoordelen. Hij denkt tot op zekere hoogte mee met het ontwerp en voorkomt met name dat plannen uit de bocht vliegen. Uitvoering door Patrick, Bart en eventueel nog extra krachten is prima en snel. Ook zij denken mee. In ons geval waarschuwden zij ons voor de staat van de beschoeiing.
Jan van Gent en collega’s hebben vier jaar geleden een ruin aangelegd in ons oude huis. Ik hoefde niet lang na te denken over wie ik zou inschakelen voor de tuin van het tweede huis. Ze hebben een nieuw terras heel mooi aangelegd en precies zoals we het in gedachten hadden. Wat ons opviel was ook de zeer nette afwerking. Verder goed advies gekregen over nieuwe planten, die netjes zijn gepland. Verder hebben ze de bestaande delen van de tuin heel goed onderhouden, veel gesnoeid etc en alles netjes achtergelaten. Top!! Het enige is dat ik graag een onderhoudsplan zou hebben, maar dat had ik niet specifiek gevraagd en kan vast ook geleverd worden op aanvraag. Ik raad dit bedrijf van harte aan!
Zelf hebben we duidelijk onze wensen bij de mannen aangekaart. Na een bliksem start in onze tuin, waren wij al enthousiast na het tegelwerk en eerste beplanting. Vanuit ons vakantieadres hebben we duidelijke afstemming/ communicatie gehad met de mannen. Bij terugkomst, was de tuin tot in de puntjes verzorgd. Enorm pluspunt zijn de last-minute acties, waar men de hand niet voor omdraaiden. Samenwerking is top en het eindresultaat wat boven verwachting is. Tot een volgende afspraak. Want we laten zeker nog wat toekomstplannen bij jullie beleggen!
De aanloop was wat stroef maar uitvoering van grote klasse
Samen met hoveniersbedrijf Jan van Gent hebben we een prachtig tuinontwerp gemaakt en de afgelopen weken is alles ten uitvoer gebracht.. Het resultaat is nog mooier dan gehoopt. Wij zijn er echt heel blij mee en kunnen iedereen dit hoveniersbedrijf aanraden.
De offertefase ging goed en Jan kwam ook met ideeën. De datum van uitvoering hing af van onze sleuteloverdracht. Jan startte de volgende dag met de oprit en straatwerk. Daarna de achtertuin met terrassen, aarde en gras. Op het laatst nog besloten dat er een schutting kwam en deze werd ook direct opgepakt. Al met al top gegaan met een prachtig resultaat.
prettig !
Op zoek naar een hoveniersbedrijf Jan van Gent!! Zeer vriendelijk, open en proffesioneel bedrijf, erg vriendelijk personeel, alles kan en word tot in de puntjes geregeld. Wij zijn meer dan tevreden!
Totaal geen idee van wat we wilde met onze nieuwbouw tuin. Patrick heeft een ontwerp gemaakt en deze uitgevoerd. We zijn superblij met het eindresultaat, het team van Jan van gent zijn allemaal even vriendelijk en hebben verstand van zaken. Bedankt allemaal!!!!!!
Jan van Gent tuinen heeft onze droom uit laten komen. Vanaf het begin snapte Jan al wat wij voor ogen hadden en ging goed mee in die sfeer. De uitwerking van het tuinontwerp voor onze duintuin is ook uitstekend door Patrick verzorgd en ze hebben ons weten te verrassen. Daar waar we het niet voor mogelijk hadden gehouden, zitten we met deze warme dagen het liefst. Dat hadden ze goed gezien. Ook tijdens de uitvoering was er ruimte voor kleine aanpassingen, hetzij aangedragen door hun zelf, hetzij door ons. Het hele team was steeds enthousiast en heeft vol overgave en met veel humor aan onze nieuwe tuin gewerkt. Kortom, de weg naar de bestemming was minstens zo leuk en enerverend als de bestemming zelf. Achteraf gezien hadden we dit door geen beter bedrijf kunnen laten doen dan Jan van Gent tuinen. Dank jullie wel!!!
Na mijn aanvraag voor een offerte was direct duidelijk dat men serieus luisterde en ook een goed advies gaf. De tekening die werd gemaakt was duidelijk en ook de offerte gaf een goed en eerlijk beeld van de kosten. De werkzaamheden verliepen soepel en ook het contact tijdens de werkzaamheden was goed.Er werd serieus gewerkt en niets afgeraffeld.Kortom we zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan als je je tuin wilt aanpassen, veranderen.
Offerte aanvragen en laten opmaken was al heel gemakkelijk en kostenloos. Alles wat we wilden was mogelijk zonder problemen. Wel even zelf achteraan moeten gaan of en wanneer ze zouden starten omdat de start tijdens corona maatregelen zou plaatsvinden. We hadden ook geen idee hoe lang ze er over zouden doen. De hele tuin is afgegraven geweest, ook een grote boomstronk is verwijderd. Betegeld terras er in, kunstgras er in en grote borders vol met planten er voor terug. Bij de aanleg werd er goed mee gedacht om nog kleine aanpassingen te doen, o.a. om het kindveiliger te maken. Er was wel commentaar op de schutting die we zelf provisorisch neer hadden gezet (dat het niet recht stond, zonde bij een nieuwe tuin). Een lijst met gewenste bloemen en planten was tijdens de aanleg pas nodig. En deze werd aangevuld met leuke planten die goed bij de rest passen. De tegels liggen mooi Het kunstgras is heerlijk Alle planten staan er mooi bij In het najaar komt er iemand nog even langs om de tuin winterklaar te maken
Erg tevreden met het werk van Jan van Gent. Er wordt goed meegedacht en vlot gewerkt. Ik ben altijd erg blij met het resultaat. Aardige mensen, en vlot antwoord bij vragen.
Snelle reactie op mijn aanvraag en binnen een week kwam Jan kijken. Tijdens de werkzaamheden werden onze wensen aangenomen en uitgevoerd. Zeer netjes en secuur werk geleverd. Geen afgeraffel of haast voor de volgende klus. Wij zijn blij met onze nieuwe tuin via Jan van Gent.
netjes gewerkt voor alles een oplossing
Van Gent heeft prima vakmensen in dienst. Over de geplaatste schutting met poortdeur zijn we zeer tevreden.
Prima vakwerk geleverd door rustige en ervaren vaklieden.
Snelle levering, goed advies en vriendelijke mensen.
Fijn dat we lokaal (in t dorp) goede vakmensen hebben. Voorbesprekingen, tussen overleg, werkuitvoering, alles was helemaal prima. Corona virus was wel even lastig , vooral omdat we 1 afspraak met architecte Bruggeman niet konden laten doorgaan en toen werd er 1 planningsfout gemaakt, maar in het geheel ben ik bijzonder tevreden . Ivm kraanhuur (materialen en afval moesten allemaal over het huis heen getild worden) was planning enorm belangrijk (aanvoer materialen) , mijn speciale complimenten voor dat stuk. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, er wordt hard gewerkt en het eindresultaat mag er zijn. Klein minpuntje: er wordt op het laatste moment aangekondigd dat men de volgende dag aan de slag gaat. Mocht je iets moeten regelen m.b.t. je werk dan is daar geen tijd voor.
Vanaf het moment dat ik contact heb opgenomen met de firma Jan van Gent ben ik zeer tevreden. Mijn vragen werden steeds beantwoord. Kreeg ook goed advies voor het vernieuwen van de voortuin. Vorige week is deze aangelegd door 2 vriendelijke medewerkers van het bedrijf, ze dachten goed mee. Ook de vervanging van de poort deur en het hek achter zijn naar mijn verwachting aangepast. Ben echt heel blij met het resultaat en ook andere mensen die het zien zijn vol lof.
Mgr. Broerestraat 16 A
2215 ES Voorhout