We kennen het bedrijf vanuit ons vorige huis, we waren toen al zeer tevreden en hadden dus verwachtingen. die zijn geheel uitgekomen. een goed contact tijdens de offerte periode, prima personeel die de opdracht heeft uitgevoerd en ook in het contact erna, alleen maar tevredenheid.
Hoveniersbedrijf Jan van Gent heeft een aantal weken geleden onze tuin helemaal aangelegd. Van begin tot eind hebben we uitstekende service, fijne communicatie en grote flexibiliteit mogen ervaren. Het resultaat is echt prachtig, we genieten er elke dag van.
Hoveniersbedrijf Jan van Gent heeft een fantastische voor en achtertuin bij ons aangelegd. Ze helpen je met het ontwerpen van je tuin met leuke en originele ideeën. Ze werken snel en heel netjes, alles in overleg en naar volle tevredenheid😊
Vrolijke medewerkers die in korte tijd mooi vakwerk hebben geleverd.
Bij ons is een overkapping met een schuifpoort achter in de tuin gemaakt. Dit is met mooie materialen en deskundig ter plaatsen opgebouwd. Er is goed meegedacht met onze wensen. Het is mooier geworden dan wij hadden gedacht. En wij zijn erg tevreden.
Jan van Gent zijn afspraken na en levert goed werk. Communicatie verloopt goed
We zijn zeer tevreden met het plaatsen van een schutting met pergola. Vakkundige en goede medewerkers
Renovatie van voor-en achtertuin ging erg snel en professioneel. We zijn erg tevreden.
Onze tuin is geheel vernieuwd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het is ook op een hele prettige wijze uitgevoerd allemaal.
Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat. Goed advies gekregen, jullie denken mee met de klant.
De contacten waren prettig en uitleg over e.e.a. was helder en duidelijk
prettig, deskundig en meedenkend personeel, nette aflevering .
Zeer kundig, snel en pragmatisch gewerkt. Fijne samenwerking en goede communicatie, top! De kleine dingetjes doen het hem, het was al geregeld toen wij nog dachten dat moeten we vragen. Zou het zo weer doen
Harde werkers vriendelijk klant gericht
Positief
Geweldig wetk geleverd door de jongens, snel en schoon hebben ze alle werkzaamheden uitgevoerd. Ze gaan pas weg als ik 100% tevreden ben.
Prettige medewerkers .We zijn zeer tevreden over dit bedrijf afspraken worden prima nagekomen.
degelijk werk in redelijke tijd.
Prima service en de mannen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zowel gebruikt voor complete "make-over" van de tuin dit jaar, als het jaarlijkse snoeiwerk in de herfst. Niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar
De klus is super opgeleverd. Medewerkers zijn netjes snel en zeer klantvriendelijk. Ik raad JvG aan bij mijn vrienden, collega's en kennissen.
Zeer tevreden met voortraject, communicatie en uiteindelijke uitvoering. Afsrpaken worden nagekomen. Als consument heb ik ook gewaardeerd om een duidelijke offerte te krijgen met de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden (indien gewenst) zelf uit te voeren. Voor ons was dat het leeghalen van de tuin. Ik zie dat als een zeer klantvriendelijke service welke waarschijnlijk ook door andere klanten gewaardeerd zal worden.
Werkzaamheden worden altijd conform afspraak of offerte uitgevoerd tot volle tevredenheid. Het contact met de medewerkers zeer plezierig en overbodig materiaal en afval wordt altijd keurig afgevoerd.
Mgr. Broerestraat 16 A
2215 ES Voorhout