Een of twee keer per jaar komt Kous Hoveniers langs. Altijd prettige samenwerking en de tuin ziet er weer perfect uit!
Fijne vakmensen, aardig en erg professioneel, harde werkers, top !
Plezierig contact, vlotte afwerking, kortom heel tevreden!!
Altijd keurig werk! Met een super resultaat.
Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf, goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer betrouwbare en integere werknemers. Al jaren klant en dit zal zo blijven, niets is ze teveel. Toppers!
Werken netjes. Komen hun afspraak na. Laten het zeer verzorgd achter.
Altijd correct en fantastische opvolging. Goede communicatie
Kous Hoveniers is al jaren voor ons een nette, betrouwbare en deskundige hovenier. We hopen nog jaren van jullie diensten gebruik te kunnen maken.
Met veel plezier genieten wij van onze door Kous Hoveniers vernieuwde voortuin. Met name de kwaliteit van de aanleg en de aandacht voor de afwerking vonden wij erg prettig.
We zijn heel tevreden met de service en de kwaliteit wat geleverd wordt.
Heggen en bestrating wordt goed onderhouden. Geef ook advies voor herbeplanting.
Eerst een klein voortuintje laten aanleggen, wat prachtig is geworden. Nu 2x per jaar onderhoud voor de hele tuin, naar volle tevredenheid. Zeer nette hoveniers waar niets te veel voor is. Voor ons alleen Kous Hoveniers!
Degelijk werk. Geen omkijken naar, volledig ontzorgt.
Kous hoveniers heeft onze tuin ontworpen en aangelegd. Het ontwerp overleg met Aart Kous ging plezierig en ongedwongen. Er wordt goed geluisterd naar de tuin wensen. Medewerkers zijn vakkundig, denken mee en zijn heel flexibel. Ter plekke doen ze wat met de wensen. Kous hoveniers onderhoudt onze tuin nu gedurende het jaar en daar zijn we erg tevreden over.
De tuinmannen zijn op afgesproken tijd aanwezig en beginnen meteen aan het werk. Op tijd aan de koffie en gezellig een praatje over het werk wat gedaan moet worden . Alle personeelsleden zijn altijd vriendelijk en beleefd en als ze aan het eind van de dag klaar zijn ,ziet onze tuin er weer perfekt uit . Alles wordt weer netjes op geruimd en een laatste groet en tot de volgende keer weer hopen we dan Ga zo door
Een kleine 6 jaar geleden hebben we onze tuin naar tevredenheid aan laten leggen door Kous Hoveniers. Wij hebben dit najaar 4 bomen laten snoeien. In eerste instantie wilden wij het in het voorjaar laten doen. Vanuit Kous Hoveniers werd geadviseerd om dit voor deze bomen in het najaar te doen. Zo gezegd zo gedaan. Op de dag van onze afspraak werd er op het afgesproken tijdstip aangebeld. Vervolgens werd onze bomen gesnoeid. De takken werden netjes opgeruimd zodat wij geen troep meer in de tuin hadden. Op de vraag wanneer het verstandig was weer te komen voor een snoeibeurt werd mee gedacht over wat verstandig was.
Super veel creativiteit en kwaliteit
Mooi bedrijf met mooie mensen! Meedenkend om zo altijd een tevreden eindresultaat te krijgen!
Een hoveniersbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Aandacht voor de klant, nazorg en open houding m.b.t. lopende zaken en volgen van gemaakte afspraken. Improvisatie zo nodig ter plekke, waarbij de wens van de klant leidend is,zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Prettige vakmannen die netjes werken
De regel hierboven spreekt voor zich.
Kous hoveniers heeft onze tuin rondom het huis getransformeerd. Dit gebeurde op basis van een ontwerp in overleg met goed doorvragen, tussentijds afstemmen en vakmanschap. Zeer vriendelijk en nette hoveniers met kennis van planten en zeer kundig in stratenmaker en houtbewerking. Conform planning en offerte heeft de transformatie plaatsgevonden en hebben wij de door ons gewenste tuin. Onze dank is groot!
Goed contact met Aart gehad over ontwerp. Wordt goed meegedacht en alles is bespreekbaar. Fijne medewerkers ter plaatse en nette harde werkers. Kortom een hele goede ervaring bij de aanleg van onze tuin.