Betrouwbaar en betaalbaar

Voldoende vakkennis en komen afspraken na. Altijd tijd voor tuinadvies

• Het gaat hier om: Tuinonderhoud

Betrouwbaar, harde werkers, vakmanschap!

Vooraf werd de tijd genomen om naar de wensen te luisteren, die werden vervolgens goed vertaald in een ontwerp met offerte. Goede prijs / kwaliteit offerte. Na akkoord werden er afspraken gemaakt die goed werden nageleefd. Snelle en goede communicatie! Tijdens aanleg werd goed meegedacht, hard gewerkt met een een super strak eindresultaat. Alles werd keurig achtergelaten. Al het afval e.d. werd netjes afgevoerd. Hoveniers waren geschikte gasten die prettig in omgang waren.

• Het gaat hier om: Tuinaanleg

Vriendelijk en klantgericht personeel met als eindresultaat een prachtige tuin!

Wij hebben door Kous Hoveniers onze stadstuin van 60m2 aan laten leggen. Wij waren vooraf vrij onbekend in deze wereld en hadden het tuinontwerp reeds door iemand anders op laten stellen. In onze tuin hadden (vanuit ons perspectief) een aantal flinke uitdagingen. Het betreft een Souterrain tuin waardoor lager dan omliggende tuinen en daardoor gevoeliger voor wateroverlast, kleiige grond waardoor water slecht wordt afgevoerd en de bereikbaarheid tijdens de aanleg. In de stad is dit nu eenmaal lastiger dan elders. In goed overleg was er vanuit Kous overal een oplossing voor. Deze ervaring hebben gehouden tijdens de aanleg van onze tuin en een service afspraak achteraf. Resultaat is een prachtige tuin die net voor de Corona lockdown is opgeleverd en waar wij sindsdien enorm van genieten. Kous dank voor al jullie goede zorgen en wat ons betreft een terechte beoordeling!

• Website* N.v.t.

uitstekend personeel

Wij hebben een tuin van 8500 m2. Veel te groot om zelf te onderhouden. Het enige wat ik zelf doe is het maaien van het gras. De rest van alle onderhoud wordt door Rob (met een hulp) gedaan. Elke 3 a 4 weken haalt hij 1 of 2 en soms wel 3 grote aanhangers snoeiafval en onkruid uit de tuin. Dat doet hij nu al 18 jaar tot onze grote tevredenheid. Elke keer als hij geweest is dan kun je heel goed zien dat de tuin weer is opgeknapt. We zullen hier voorlopig mee doorgaan.

Wat een verbetering

Onze voortuin er helemaal uit en weer helemaal mooi gemaakt. Achter terras verlaagd en alles weer gesnoeid. Deskundige en erg vriendelijke jongens aan het werk. Als ik al wat te klagen zou moeten hebben zou het zijn dat aan de tel werd gezegd dat we niet thuis hoefden te zijn en de jongens het fijn hadden gevonden van wel. Maar dat is een futiliteit. Ik zou Kous iedereen aanraden

• Het gaat hier om: Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Tuinrenovatie

Werkelijk eersteklas vakwerk!

Ik ben door via Gerben van Kous Hoveniers in de personen van Japco en Niek uitstekend geholpen wat mijn Leylandii haag betreft. Mijns inziens kan het niet beter! Dank heren! Ed Wormerveer

• Kwaliteit geleverde werk:
  • Kwaliteit geleverde beplanting/gazon* N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit*
  • Communicatie en bereikbaarheid* N.v.t.
  • Het gaat hier om: Tuinonderhoud

Bijzonder professioneel en ook voor belangen van de klant! Top!

Vanaf het allereerste contact tot en met de oplevering hebben wij bijzonder genoten van het meedenken met onze wensen. Het was geen enkele probleem wanneer wij toch nog weer met aanvullingen of veranderingen kwamen. Uiteindelijk hebben wij een prachtige gerenoveerde tuin gekregen. We genieten weer van onze tuin. Al met al is onze totale indruk zonder twijfel 5 sterren!!

• Website* N.v.t.
  • Deskundigheid personeel:
  • Kwaliteit organisatie* N.v.t.
  • Het gaat hier om: Tuinrenovatie

Mooi ontwerp. Goede uitvoering.

Kous Hoveniers heeft via hun ontwerp onze tuinwensen optimaal verwezenlijkt. De uitvoering was prima. De mannen hadden aan een korte uitleg voldoende. Ter plaatse bekeken zij of er details aan het ontwerp moesten worden aangepast in verband met de praktische omstandigheden. Zij werkten hard en waren sympathiek in de omgang. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.

• Het gaat hier om: Tuinadvies, Tuinplannen, Tuinaanleg

Kindvriendelijke maar ook zeer mooie tuin aangelegd. Uitstekend team. Denken overal aan, niks is te veel. Zeer klantvriendelijk.

super mooi aangelegde tuin

Wij zijn uitermate tevreden met de werkzaamheden, zoals die van te voren waren bedacht. Sterker nog: u stuurde een superteam. Aanwezig volgens afspraak; klaar volgens afspraak. En ook nog netjes de restanten van de oude tuin bij elkaar geveegd, zodat ook de rommel voor de buren was opgeruimd. Prima gedaan. Zo hoort het, maar gebeurt het maar zelden. Dank daarvoor. Nu kunnen we genieten.

• Het gaat hier om: Tuinadvies, Tuinrenovatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf, met ongelofelijke leuke en meedenkende medewerkers.

• Deskundigheid medewerker
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie en bereikbaarheid N.v.t.
  • Nakomen afspraken N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden met het tuinplan van Gerben en het geleverde werk door Harmen, Marijn en Teunis. Heel prettig om met hen alles ook tijdens de werkzaamheden te kunnen bespreken. Netjes gewerkt, ook het opruimen. Chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ontwerp en aanleg prima. aanleg kunstgras was eerst niet helemaal correct. Later prima verholpen was geen probleem. in de heg een paar dode struiken ook gewoon goed verholpen. wat extra hout nodig voor de overkaping, kreeg het zo mee gratis was volgens Hr. Gerben toch afval.

• Ik heb ervaring met: Tuinontwerp|Tuinaanleg|Kunstgras|Anders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al meer dan 15 jaar zijn we klant, al meer dan 15 jaar zonder problemen, al meer dan 15 jaar vriendelijk en bereid om mee te denken op basis van deskundigheid en inlevingsvermogen. Een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hofplan Tuinontwerpen (Machteld Touburg) heeft uw bedrijf aanbevolen en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. De communicatie verliep bijzonder goed; opvallend was de daadkracht en vakkundigheid van het personeel van Kous Hoveniers. Niets was hen te veel! Het eindresultaat mag er zijn en wij genieten volop van onze nieuw aangelegde tuin.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via Harmen Hazeleger is een lei boom geleverd en geplaatst. Harmen is een correcte en klantvriendelijke medewerker. Ik hoop in het voorjaar te genieten van de boom.

• Ik heb ervaring met: Boomverzorging

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een boom weg laten halen in Stroe in het park Westeneng bij huisje nr 22.

• Ik heb ervaring met: Boomverzorging|Anders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 2007 kregen wij ons nieuwe huis, voor mij het derde. Deze keer niet zelf aan rommelen, maar een tuinarchitect inschakelen vond Pim. Aart kwam en ontwierp voor ons de perfecte "stads" tuin. Prima aangelegd en gemiddeld 2x per jaar onderhouden, veelal door Arend. Met Gerben die de afspraken maakt en altijd meedenkt, zijn wij zeer blij met onze hovenier. Hulde !!!

• Ik heb ervaring met: Tuinontwerp|Tuinaanleg|Tuinonderhoud

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hulde aan de firma Kous! Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk. Korter gezegd dan zo kan het niet: Kous, applaus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima regelmatige verzorging van onze tuin conform de gemaakte afspraak.

• Ik heb ervaring met: Tuinaanleg|Tuinonderhoud|Boomverzorging

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had Kous in eerste instantie gevraagd een simpele aanpassing van mijn tuin te doen. Ik kreeg daar een mooi ontwerp voor, maar werd verrast met een ook een compleet ander ontwerp. Waarbij duidelijk werd dat deze mensen ECHT nadenken over tuin, mogelijkheden, wensen, enz. Een geweldig alternatief ontwerp wat het uiteindelijk geworden is. De aanleg ging goed en snel, leuke en deskundige hoveniers, en ik ben tot op de dag van vandaag buitengewoon tevreden. Inmiddels wordt het onderhoud (voorjaar en najaar) ook door Kous uitgevoerd: altijd worden afspraken nagekomen en wordt het werk perfect uitgevoerd. Voor mij geen andere hovenier !!

• Ik heb ervaring met: Tuinontwerp|Tuinaanleg|Tuinonderhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al weer 7 jaar genieten wij van onze zeer goed onderhouden tuinen zowel op het bedrijf als prive. De aanleg is van idee tot uitvoering altijd perfect verlopen! Het mooie is ook dat het bedrijf zelf contact opneemt voor het periodieke onderhoud. Het geeft ons een goed gevoel om te weten dat we gefaciliteerd worden door een bedrijf die voor 100 procent klant tevredenheid gaat... Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Half november is door Arend en Peter een vijver aangelegd in mijn tuin. Er wordt wel eens gezegd: het proces is net zo belangrijk als het product. En beide -proces en product- waren 100% goed. Arend en Peter dachten goed mee, kwamen met suggesties om het resultaat nog beter te laten worden, waren duidelijk en correct in de afspraken en heel plezierig in de communicatie. Het met het resultaat ben ik heel blij. Ik ontving na afloop nog een digitaal filmpje met beelden van de werkzaamheden, heel leuk. Ik kan Kous Hoveniers van harte aanbevelen!

• Ik heb ervaring met: Anders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij Sunchemical BV maken al een aantal jaren gebruik van de dienstverlening van de dienstverlening van Mantel hoveniers een bedrijf die hun afspraken nakomen, goede communicatie, deskundig en klantvriendelijk personeel, kwaliteit geleverde werkzaamheden is top ja ik beveel Mantel hoveniers aan

• Nakomen afspraken
  • U doet zaken met ons als: zakelijke klant
  • Ik heb ervaring met: Tuinonderhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige communicatie. Vriendelijke hardwerkende medewerkers. Tevens is het ook erg gezellig met de mannen onder het genot van koffie met koek te kletsen en advies te vragen en ook te krijgen. Onze tuin ziet er als een plaatje uit als Arend met zijn collega is geweest.