Nieuw gazon laten leggen door Remy. Netjes gewerkt en ligt er super mooi in. Zeker aan te raden wanneer je je tuin netjes wil en goed aan wil laten leggen of onderhouden.
Remy is van begin tot eind betrokken geweest bij de aanleg van mijn tuin. Hij heeft de tuin grotendeels ontworpen en suggesties gedaan voor de planten en boom die het beste pasten bij wat ik met mijn tuin voor ogen had. Zijn kennis en inzicht hebben mij als leek erg geholpen en veel tijd bespaard. Aangezien er veel komt kijken bij de aanleg van een tuin, was het fijn dat Remy dat hele proces van begin tot eind heeft begeleid, dat nam veel kopzorgen en onzekerheden weg. Ik kan Remy dan ook van harte aanbevelen!
emailadres luidt; [email protected]
echt perfect ! een aanrader voor iedereen. Precies op tijd en alle werkzaamheden perfect, snel en vakkundig gedaan. Verder een zeer leuke, nette en professionele man. Ik zou hem zeker bij een volgende klus om hulp vragen. Super !
Ben zeer tevrede
Rémy heeft bij ons de geveltuin aangelegd. Het is een plaatje geworden! Goede prijs, toegewijde hovenier die zich aan zijn afspraken houdt en begrijpt wat zijn klant wil. Kortom:als je een hovenier zoekt is Rémy een absolute aanrader!
Communicatie, afspraken maken en nakomen, advies, deskundigheid en het meedenken met de klant zijn me erg goed bevallen. Er wordt netjes en weloverwogen gewerkt.
Remy heeft goed werk geleverd, en nuttige tips en adviezen gegeven. Daardoor ziet onze tuin er weer top uit! Ik kan hem zeker aanbevelen.
Netjes deskundig en alles volgens afspraak.
Wij hebben ons dakterras laten vernieuwen door Remy. Het eindresultaat is prachtig. Remy is vriendelijk, hardwerkend en heeft echt oog voor detail. Kortom, wij zijn heel tevreden!
Dank je wel Eva. Ik vond het fijn bij jullie te werken. De 2 palmpjes brengt David mee op een vrijdag als hij met de auto is. Gr. Remy
Zeer goede ervaring.
Dank Jan voor de goede beoordeling. Tot de volgende keer. We houden in de gaten of je planten het goed doen! Groet Remy
Ik ben heel erg tevreden over het werk van Remy. Prettig contact, heeft verstand van zaken, eerlijke prijs en werkt hard en nauwkeurig. Een aanrader! Mijn tuin ligt er weer prachtig bij.
Groenstraat 66
5021EN Tilburg
Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel is uw specialist in tuinonderhoud en aanleg. Uw tuin ziet er altijd perfect uit, met veel oog voor detail en afwerking.