Van ontwerp tot uitvoering zeer tevreden. Uitvoering door zeer vriendelijke en vakkundige mensen.
Groen en Groei werkte snel en net, de tuin werd in herkenbare stappen opgepakt. Met inzet van voldoende personeel om de klus te klaren.
Wij hebben genoten van onze totale tuin renovatie en hebben nu een werkelijk prachtige tuin. Andre en zijn team zijn stuk voor stuk vakkundige mensen, integer, vriendelijk, hardwerkend en erg netjes in de afwerking. Elke dag werd de "bouwplaats" netjes achtergelaten, hetgeen ook de buurt opviel. Het is een ouderwets goed bedrijf en ook nog eens een gezellig team om over de vloer te hebben. Bedankt !
Zeer prettige ervaring met de mannen en hun werkervaring. Goed overleg en prima uitvoering!!
Zeer tevreden over de renovatie van de achtertuin. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden en het wordt vervolgens tot in de puntjes uitgevoerd. We hebben nu eindelijk een mooie tuin.
Van het begin tot het eindresultaat een zeer prettig contact. Op de thuisbasis aan de telefoon een zeer enthousiaste, vriendelijke vrouw, nette medewerkers die de tuin aanleggen, en een vakkundige hovenier. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen en er was ruimte voor aanvullingen. Aanleg ging in anderhalve week achterelkaar door. Het eindresultaat is heel mooi, we zijn erg tevreden.
Van te voren werd uitgebreid de tijd genomen om de wensen te bespreken en de plannen te maken. Er waren leuke en originele ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Onze wens was een kind- en onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin moest strak en modern zijn, maar nog wel een tuin. De aanpassingen op het schetsontwerp werden netjes verwerkt op de tekening en in de offerte. Tijdens de aanleg werd steeds overlegd over zaken die in het werk moesten worden besloten. Een paar kleine dingen zijn in overleg afwijkend van de tekening uitgevoerd omdat in de praktijk bleek dat het mooier was om het anders uit te voeren. Het werk werd netjes uitgevoerd en aan het eind van de dag/week werd alles netjes achter gelaten. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!
We zijn erg blij met de vernieuwde voortuin. Zeer vriendelijke en hard werkende mannen. Bedankt!!
ging hier om een vijver renovatie,prima werk precies volgens offerte ,zijn tevreden.
Zeer prettig in de omgang. Meedekend en flexibel. Het resultaat is fantastisch.
In korte tijdsperiode volledige tuinaanleg. De belangrijke elementen worden goed doorgesproken en het team is werkt efficiënt en levert kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook erg klantvriendelijk.
adequaat, professioneel, behulpzaam, vriendelijk ,gezellig en uiteindelijk een mooie tuin
Iedereen van Groen en Groei hebben uitstekend werk geleverd! We zijn super blij met de snelheid van werken, de deskundigheid, de beleefdheid en de algehele service. We raden Groen en Groei nu al aan en dat zullen we zeer zeker blijven doen!
Mooi ontwerp, goed meegedacht en de uitvoering was super. Prijzig dat wel...
Snel een supermooi resultaat neergezet
Goede, heldere communicatie. Veel vakmanschap, oplossingsgericht, snelle realisatie.
Allen maar lof ook als de afspraak verzet is.
erg net gewerkt. iedere dag was rommel opgeruimd. aanpassingen waren mogelijk. komen afspraken na.
Er werd snel en effectief gewerkt met kennis van zaken. Waar nodig werden keuzes voorgelegd en besproken. Adviezen en toelichtingen werden altijd prettig gecommuniceerd.
Goede contacten
Wederom tevreden met Groen en Groei!
Tuinrenovatie zeer vlot uitgevoerd. Alles verliep volgens afgesproken plan. Het was een intensieve week maar we hebben er een prachtige gerenoveerde tuin voor teruggekregen met veel oude herkenningspunten maar ook heel veel nieuwe planten die wij nu nog niet zien. Wij wachten af wat er de komende tijd allemaal de grond uitkomt aan kleuren en geuren