Vorige tuin aanleg
Nu 9 maanden geleden de tuin laten aanleggen. Met het wisselen van de seizoenen is te zien hoe goed en deskundig de tuin opgezet is. Elke keer is er weer wat nieuws te bewonderen. Planten die niet goed zijn aangeslagen, zijn zonder problemen vervangen. Ook andere kleine defecten zijn snel en netjes opgelost. Complimenten!
Wij hadden geen idee wat te doen met de aanleg. Andre is met een prachtig plan gekomen wat we meteen hebben aangenomen. Tijdens het uitvoeren van het werk kwamen we met kleine aanpassingen en die werden zonder problemen uitgevoerd. Verder werkt Groen & Groei heel netjes, alles wordt gebezemd, blad weg, geen "schreeuwende" muziek oftewel geen radio. Vakkundig en net personeel. Alles wordt met zorg uitgevoerd. In een week tijd hebben we onze tuin mogen zien veranderen in een tuin waarin we ons heel gelukkig voelen en kijken uit naar de verschillende seizoenen.
tevreden
Prettige manier van communiceren in het eerste contact en tijdens de bespreking van de offerte. Correct en duidelijk. Ontwerp van de tuin is creatief, goed meegedacht, het uiteindelijke resultaat erg mooi. Professioneel en creatief hovenier.
Mijn tuin is 15 jaar geleden, naar volle tevredenheid, aangelegd door groen en groei. Voor de renovatie van mijn tuin ben ik eerst op zoek gegaan naar een tuinbedrijf dichter in de buurt. Dit was het toch allemaal niet, het is dan zo fijn om te ervaren dat het prettige gevoel bij dit tuinbedrijf en de hoge deskundigheid nog steeds onveranderd is! Ik ben zo blij met mijn mooie gerenoveerde tuin!
Er werd goed meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant. De medewerkers zijn deskundig.
Er is een leuk tuinontwerp bedacht. Het plan is netjes, snel en volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd. Mijn tuin staat er weer keurig netjes bij. Ik kijk er elke dag met plezier naar.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Nette, harde werkers.
Er wordt heel netjes gewerkt. Prettig is dat er in het werk nog wordt meegedacht. Soms kan het er op tekening goed uitzien maar blijkt de praktijk toch anders. Dan is er even overleg wat de mooiste oplossing is. Wij zijn heel tevreden. De kwaliteit van de beplanting en het gazon kan ik nog niet beoordelen omdat het nog niet de gelegenheid heeft gehad om te groeien. Als er iets mis is gegaan in afspraken gaat het erom dat op een zo prettig mogelijke en snelle manier op te lossen. Andre en Daphne hebben laten zien dat ze dat ook belangrijk vinden.
Ik denk dat de cijfers die ik heb gegeven voldoende voor zich spreken
Geen
Goede samen werking met Appeltern informatie ,uitvoering en opvolging
Berekenen af te graven en af te voeren hoeveelheid grond.
snelheid van reageren op mails kan soms wat groter en wat kleine extra klusjes zouden makkelijker/spontaan er bij opgepakt mogen worden zonder meerwerk.
Eigenlijk geen. We zijn heel blij met het eindresultaat!
Graag ook deze email adres gebruiken: [email protected]
Zeer gedegen,professionele uitvoering van de opdracht Er wordt bovendien heel netjes gewerkt in alle opzichten. Fantastisch (menige uitvoerder kan daar een voorbeeld aan nemen)
Vooraf overleg beplanting
Beschrijving van de computer die de besproeiing aanstuurt.
Het straatwerk zou beter kunnen.
Communicatie dikte folie. Op laatste moment zonder overleg toch weer aangepast van 1,1 mm naar 0,7 mm.
Geen