Er is helder gecommuniceerd welke werkzaamheden meerwerk is en op nacalculatie gefactureerd worden. Verbeterd kan worden dat er betere indicaties over het aantal uren dat voor dit meerwerk nodig is gegeven wordt. Geen fixed prijs maar wel een voorcalculatie.
Wat is er hard gewerkt door Visio Vireo Tuinen! Wij als bedrijf Duo-Wonen kregen een verzoek binnen om deel te nemen aan het LifestyleXperience programma van RTL4.(uitzending 14 en 20 december 2014) De Unieke te bezichtigen mantelzorgwoning van Nederland was op dat moment gereed, behalve de tuin... John Bijlsma van Visio Vireo Tuinen heeft zijn schouders eronder gezet en in een moordend tempo de tuin gerealiseerd en hoe! Zijn team, met als vakkundig voorman Arno, hebben keihard gewerkt en een prachtige tuin voor onze mantelzorgwoning aangelegd. De opnames voor RTL4 kunnen nu alsnog gemaakt worden met dank aan de snelheid, flexibiliteit en vakkundigheid van Visio Vireo Tuinen. Een bedrijf dat wij zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een tuin die als rode loper uw bedrijf of woning een geweldige uitstraling geeft. Mannnen van Visio Vireo ontzettend bedankt namens Duo-Wonen.
Doordat Visio Vireo aangesloten is bij de tuinen van Appeltern gaf dit ons vertrouwen dat zij ons een tuin konden opleveren die voldeed aan al onze hoge eisen. Dit hebben ze heel goed waargemaakt en zijn we erg tevreden met het eindresultaat. Tijdens het werk is continu goed gecommuniceerd om naar het juiste eindresultaat toe te werken. We gaan nu volop van de tuin genieten!
zeer te vrede over de tuin. Leuk en gezellig personeel, goed mee samen te werken eigen ideeen en smaak worden goed meegenomen in het ontwerp en er wordt goed op de details gelet. De werkzaamheden worden van te voren uitgelegd En alles wordt iedere dag netjes en schoon achter gelaten mischien niet de goedkoopste, maar dat wordt meer dan goed gemaakt met de kwaliteit helemaal top
Geen verbeterpunten tot nu toe.
Super!!! Wij zijn zeer te vrede met onze tuin. Leuk bedrijf, leuk,gezellig en hard werkend personeel waar wij goed mee samen konden werken, mooie tuin ontwerpen....een echte aanrader!!!!
Alles ziet er netjes uit, er wordt opgeruimd en op de details gelet. We genieten van onze tuin en het werk van de deskundige, klantvriendelijke medewerkers.
Niet van toepassing
Bij de vraag: U kent ons van, mis ik de mogelijkheid om specifiek de open tuinen dag te kiezen. Overigens staan deze ook in de advertentie, neem ik aan. Ik zou zeggen: ga op deze weg voort! Succes met de verdere ontwikkeling van uw bedrijf.
Tot op heden heel tevreden dus niet van toepassing.
Wij hebben vorig jaar onze tuin helemaal laten renoveren. Visio Vireo heeft van ontwerp tot oplevering zeer goed werk geleverd. We zijn inmiddels 1 jaar verder en onze tuin wordt alleen maar mooier en de kwaliteit van de planten is zeer goed. Daar waar de planten het niet goed deden of de winter niet hebben doorstaan heeft Visio Vireo gezorgd voor andere, (garantie) Kortom wij kunnen alleen maar positieve verhalen vertellen. Indien u wilt, kom gerust kijken naar het werk van Visio Vireo. Dan kunt u het met eigen ogen zien.
Geen.
prettige, vriendelijke en nette medewerkers die vooral ook zorgen dat alles aan het einde van iedere werkdag netjes wordt achter gelaten. Als je vragen hebt, is iederen direct bereikbaar ( ook na werktijd!).
Enkele jaren geleden heeft Visio Vireo onze voortuin ontworpen en aangelegd. Dankzij het deskundig onderhoud ligt onze tuin er nog steeds prachtig bij. Personeel is klantvriendelijk en professioneel. Directeur John Bijlsma werkt op basis van "afspraak is afspraak" en streeft steeds naar 100% tevredenheid bij ons als klant.
Ik ontmoette de heer Bijlsma toevallig in de Tuinen van Appeltern. Na deze ontmoeting heeft hij een idee uitgewerkt dat wij in de tuinen opgedaan hadden. Het resultaat was een fantastisch mooi ontwerp voor een nieuwe tuin. In 6 weken tijd werd daarna de bestaande tuin leeggehaald en de nieuwe tuin aangelegd. Ook tijdens de aanleg kregen we goede adviezen en was er ook voldoende ruimte voor eigen ideeen. Het uiteindelijke resultaat is een geweldig mooie tuin die onze verwachtingen ruimschoots overtroffen heeft.
Wij zijn al tien jaar vaste klant bij Visio Vireo naar volle tevredenheid. Door de laatste aanpassing aan het begin van dit jaar, is de tuin echt naar onze zin geworden. In goed overleg is er een mooi plan gemaakt . We genieten nu enorm van ons paradijs.
Onze tuin is conform afspraak aangelegd en opgeleverd. Het enige detailpunt dat we bij nader inzien anders zouden doen is de afspraak maken dat alle werkzaamheden (zo mogelijk) aansluitend zouden worden uitgevoerd. Nu viel er af en toe een dag tussenuit.
Een 3-D tekening van de aan te leggen tuin, vooraf zou wel prettig geweest zijn. Het is moeilijk om een voorstelling te hebben van het eindresultaat. Wellicht zou zo'n tekening daarbij kunnen helpen.
Niet van toepassing.
Leuke en goede samenwerking met als resultaat een prachttuin!
Het ontwerp dat door visio vireo is gemaakt is mooier geworden dan we in eerste instantie gedacht en gehoopt hadden. Ook het ontwerp is uitvoerig en duidelijk besproken. We hebben goed advies ontvangen over de zaken die noodzakelijk waren maar ook is er goed meegedacht naar alternatieven.Binnen 6 dagen is onze voortuin compleet gerenoveerd. De medewerkers hebben hard gewerkt en ook ons tijdens de werkzaamheden goed op de hoogte gehouden. Complimenten voor de mannen en ga zo door. Ben je op zoek naar een goede hovenier dan kunnen wij visio vireo zeker aanbevelen.
Keurig en vakkundig uitgevoerd en geheel conform planning. Op vrijdag avond ging men door totdat het helemaal klaar was en werd het niet tot volgende week uitgesteld
Ga zo door.
Prachtig stukje werk geleverd. Mooi ontwerp laten maken door Visio Vireo en samen met de mannen het ontwerp uitgewerkt. Heel positief om te ervaren dat wij zelf mee mochten werken met het realiseren van onze droom tuin.