We zijn gewoon erg tevreden over het contact, medewerkers, nagekomen afspraken en het uiteindelijk resultaat! Mochten we onze achtertuin in de toekomst gaan doen, dan zullen we jullie zeker benaderen en zo ook aanbevelen aan vrienden / kennissen!
Ze werken keurig netjes, ruimen alles netjes op, en krijgen heel goed advies. Dus aan te raden.
De medewerkers hebben secuur gewerkt. Zij zorgden voor zo min mogelijk overlast. Vooral het straatwerk en de beplanting is heel goed gegaan. Voor de aanleg is meerdere keren overleg geweest en goed geluisterd naar onze wensen. We zijn tevreden over de materialen, die zijn gebruikt. We zijn blij met de tuin.
goede offerte, goed advies, keurige uitvoering
Tuin op zichzelf is goed aangelegd volgens ontwerp tuinarchitect
Gewoon goed. Even bellen en er wordt een afspraak ingepland. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Hierna komt er een goed advies. Dit alles aan huis. Aan de uit te voeren werkzaamheden en de wensen van de klant komt bij de offerte een mooi tuinplan, (tekening van je tuin) en een plantenlijst. Op basis hiervan wordt het tijdsplan bepaald en voordat er er erg in hebt is je tuin klaar. Het mooie is nu ook dat je op basis van het tuinplan ook voor jezelf je snoeischema kunt bepalen. Gaat het even niet zoals gepland, dan komt er een goede oplossing
Medewerkers denken mee en gaan duidelijk voor kwaliteit. Afspraken kunnen snel gemaakt worden en worden ook nagekomen. Samenwerking verliep erg prettig en ook de zakelijke kant van het verhaal verliep soepel en zonder veel gedoe. Wat ik erg prettig vond is de "After sales" kant, ook na oplevering was trendy tuinen goed te bereiken en was men niet te beroerd nog eens langs te komen voor advies. Al met al zeer tevreden.
We maken al vele jaren gebruik van de kennis en expertise van Trendy Tuinen. Van advies, tot levering en realisatie zijn we enorm tevreden. Hele mooie tuinideeën, super tevreden!
Tuin is naar tevredenheid opgeleverd.
prettige samenwerking
Planning en afwerking worden goed nagekomen