Wij zij prima geholpen de tuinen zien er weer uit als een zonnetje. De mannen waren deskundig,gezellig en hebben keihard gewerkt. Alles verdient een grote pluim
hard werkende vriendelijke hoveniers... die goed werk afleveren.
Keuring op tijd en duidelijke uitleg.
Jullie hebben enkele jaren de tuin van het huis van mijn overleden zus onderhouden, zodat deze toonbaar bleef. Ik heb daar slechts zelden op kunnen controleren wegens de grote afstand tot mijn woonplaats. De keren dat ik er geweest ben was het dik in orde.
Tuin is grondig en deskundig gerenoveerd. Dit conform afspraak en planning. Samenwerking van het personeel was erg goed. De werkzaamheden waren onderling verdeeld en goed op elkaar afgestemd. Harde werkers en geen koffieleuten. Tuin is keurig opgeleverd. Ook voor de nazorg wordt contact opgenomen.
nvt
Zou niet weten welke
Niet
Kwaliteitscontrole tegels voor aanvang betegelen.
Geen relevante zaken.
Na aanleg was me niet duidelijk dat de beplanting eind september zou gedaan worden en dat daarover nog overleg zou zijn. Of ik heb dit niet goed meegekregen of dit is niet duidelijk gecommuniceerd. Achteraf heel logisch en goed.
Het bijhouden van de onkruidbestreiding op het schoolplein kan beter.
Beide tuinlieden dachten mee bij de renovatie van de tuin
als lid van de Leefbaarheidscommissie van onze VvE 133 Kaneelhof
Ik ben heel tevreden over de tuinrenovatie. De medewerkers denken mee en brengen zelf ook dingen aan.
Ik vind het geweldig dat Aardoom Hoveniers zoveel tijd en energie steekt in onze schooltuin!