advisering/aanleg tuinverlichting
Brinker tuinen heeft een zakelijke benadering die mij aanspreekt. Ik zou zo geen verbeterpunten weten. Wellicht zou overleg vooraf zinvol kunnen zijn in het geval dat overeengekomen beplanting niet leverbaar is.
N.v.t.
Geen
Zou ik op dit moment niet kunnen geven , het had wat beter weer mogen zijn , maar daar schiet de menselijke invloed te kort.
- Sneller reageren op de mail - Een houten plank dichtbij een houten schuur werkt niet, er komt aarde tussen dat je er niet meer tussenuit krijgt en dan gaat de schuur rotten. we zijn het nu aan het fixen
Puntjes op de i: voegsel van tegels nog zichtbaar aan randen, keien/stenen in borders. Website mag met meer foto's bv. voor / na renovatie.
Door drukte aan de kant van de Brinker Tuinen af en toe wat moeilijk om een afspraak te maken met Marcel. Heeft verder geen gevolgen gehad voor wat betreft uitvoering en planning.
Prima hovenier, denkt mee en bereikt een mooi resultaat. Houden zich goed aan de afspraken. Zeker aan te bevelen.
Goede contacten met hovenier die meedenkt, duidelijke afspraken die worden nagekomen.
In overleg heb ik zelf mijn wensen kwijt gekund. Hulp en advies in keuze van materialen was meer dan goed. De manier van werken is prettig, rekening houdend en altijd in overleg. Ik kijk uit naar de zomer om te zien of het is zoals ik denk dat het word!
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Afgezien van de hoge kwaliteit van het werk was het inlevings- vernogen in de wensen en mogelijkheden van de klant en het meedenken met de klant uiterst positief. Vandaar dat voor de totaalindruk door ons een 9 is gegeven.
goed advies, duidelijke afspraken, vakkundige medewerkers, nette oplevering
In offerte traject acurater werken qua bijlages en type overeenkomst
Prettig bedrijf en medewerkers Denken mee om het netter te maken binnen het budget Vlotte medewerkers die doorwerken ook als het weer minder is
Meer comunicatie met klant, van komen en gaan, ze komen of verdwijnen zonder wat te zeggen behalve de eertse dag bij komen laaste dag van gaan