Zowel de mensen van de organisatie als ook de uitvoerenden zijn erg gemotiveerd, creatief en vakkundig. Door een perfecte afstemming en samenwerking zorgen zij keer op keer voor een geweldig resultaat, waar wij enorm van genieten.
Persoonlijk contact is fijn en er wordt zorgvuldig te werk gegaan. Nabellen nadien wordt op prijs gesteld. De klus is snel en goed afgehandeld. Fijn om toegang tot de tuinen te ontvangen en het inspiratieboek bij oplevering.
beschaafde personeelsleden; normale pauzes. ondanks het zware werk (2 dagen snoeien van bomen) hadden ze duidelijk zin in hun werk.
Onze eerste kennismaking met van Ooijens hoveniers dateert vanaf 1989, het ontwerp en aanleg van de tuin bij ons nieuwe huis. Vanaf die tijd een jaarlijks onderhoudscontract dat telkenjare hoog kwalitatief wordt uitgevoerd door bekwaam personeel. Over het resultaat zijn wij na al die jaren dan ook nog steeds zeer tevreden.
ben tevreden ziet er goed uit
Op moment dat men met de klant afspraken maakt over de volgende onderhoudsbeurt verwacht ik dat jullie pro actief initiatief nemen. En dus niet dat ik daar achter aan moet bellen. Ik mis soms wat pro activiteit.
Beste Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling van de snoeiwerkzaamheden en het genoemde verbeterpunt. In september heeft Peter de platanen uitgeleid. Jij hebt toen met hem besproken om deze in november te snoeien. De vervolgafspraak was ook genoteerd in onze planning, alleen nog niet met jou gecommuniceerd. Op 9 november heb jij per mail geïnformeerd naar de datum wanneer dit ging gebeuren. Hierna is de snoeiafspraak definitief gemaakt en op vrijdag 14 november ook uitgevoerd. Jij was ons deze keer inderdaad net een stapje voor. Door het mooie zachte najaar zijn we dit jaar overal wat later gestart met de najaarsbeurten. En omdat het bij jou steeds maar een paar uurtjes werk is, proberen we dit altijd te combineren met een adres in de buurt zodat de (reis)kosten beperkt blijven. Gelukkig zijn de werkzaamheden ook deze keer weer naar tevredenheid uitgevoerd en zullen we je in februari zelf benaderen om de voorjaarsbeurt in te plannen. Met vriendelijke groeten, Rik de Jong
Wij zijn al 20 jaar tevreden met de geleverde kwaliteit en kennis van de Firma v Ooijen.
Die zie ik nog niet
VanOoijen medewerkers onderscheiden zich van andere hoveniers,correct,deskundig en klantvriendelijk,en zijn altijd bereid om mee te denken. Goede afspraken uitleg, advies en verantwoording over het afgesproken werk. Bravo voor jullie organisatie!!
We moeten altijd bellen voor een onderhoudsbeurt. De frequentie is drie keer per jaar. Wij vinden dat voh dat zelf in moet plannen en ons belt wanneer ze komen. We vinden de kwaliteit en maatvoering van in te planten struiken etc. Wat onder de maat. Als we vragen om een meer volwassen struik, wordt een baby geleverd. Als inplanten niet in een keer goed verloopt, dan moeten we voor de tweede keer ook reistijd en werktijd betalen. Lijkt ons niet logisch. Als niet alles er is, of het was de verkeerde struik, dan is dat aan voh.
Beste Pieter, Bedankt voor je hele mooie beoordeling, positieve ervaring en de genoemde verbeterpunten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze medewerkers. Tijdens de zomerbeurt heb je met hen afgesproken om enkele planten te vervangen. Deze werkzaamheden hebben we op twee dagen gedaan. De tijd op de tweede dag had inderdaad als service gezien moeten worden. De kosten hiervan zullen we dan ook in mindering brengen bij de voorjaarsbeurt. Gelukkig is het tuinonderhoud ook deze keer weer naar tevredenheid uitgevoerd en zullen we je in maart zelf benaderen om de drie beurten in 2015 te plannen bij jouw vaste onderhoudsmensen. Met vriendelijke groeten, Rik de Jong
Geen verbeterpunten
Medewerkers kunnen iets meer overleggen met klant, maar hadden goede oplossingen voor constructieproblemen met bestaande prieeltje.
Evt. het bestaande netwerk van bedrijven, aan wie jullie werkzaamheden uitbesteden, uitbreiden voor klanten die ver van Appeltern afwonen. Dit uIt oogpunt van kostenbesparing voor de klant
Beste Auk, Bedankt voor je mooie beoordeling en het genoemde verbeterpunt. Tijdens de aanleg van jullie achtertuin heb je gezien dat bijna alle werkzaamheden door onze eigen medewerkers worden uitgevoerd. Wij hebben alleen een minigraver met machinist ingehuurd, die veelvuldig voor ons werkt. Hij weet precies wat wij van hem verlangen. Verder heeft voor ons een dakdekkersbedrijf bij jullie gewerkt. Met deze partij hebben we jaarrond vaste prijsafspraken en weet ook precies wat wij verwachten. Uiteraard heeft het wel onze aandacht om steeds kritisch te kijken of we niet beter een lokaal bedrijf kunnen inhuren in plaats van onze vaste relaties in te schakelen. Gelukkig is het traject van ontwerp tot oplevering naar tevredenheid verlopen en wensen wij jullie veel tuinplezier. Met vriendelijke groeten, Rik de Jong
Geen. Vooral zo doorgaan!
geen
Wij zijn erg te spreken over het meedenken, het tekenen en het uitvoeren van het plan! Deskundig, secuur, praktisch zijn sleutelwoorden!
opmaak offerte.
snelle afwerking; vriendelijk personeel.
n.v.t.
Goede inschatting van de te verwachten kosten, deskundige en erg klantvriendelijke medewerkers die goede tips en uitleg kunnen geven.
Het duurde even tot we de start datum doorkregen.
Klanten zo spoedig mogelijk inlichten over aanpassingen in de planning
Walstraat 37
6629AD Appeltern
Met ruim 43 jaar ervaring mag Van Ooijen's Hoveniers zich met recht specialist noemen op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Wij beschikken over een professionele organisatie met een enthousiast team van vakbekwame hoveniers. Met creativiteit, liefde voor het vak en met de vereiste kennis en vaardigheden, realiseren wij alle mogelijke tuinwensen. Naast een uitstekende reputatie als hoveniersbedrijf, is Van Ooijen’s Hoveniers ook bekend als initiatiefnemer van Bloemenpark Appeltern. Ben je op zoek naar een deskundige partner voor de verwezenlijking van jouw droomtuin? Wij staan voor je klaar!