Goede professionele aanpak. Goede controle op het werk van de uitvoerders. Regelmatig overleg. Uitvoerders waren deskundig. Foutjes zijn snel en probleemloos opgelost.
goed advies met prachtige resultaat, zeer tevreden!
Hallo Betty, dank voor de mooie cijfers jammer van die 5 voor prijs/kwaliteit ik weet niet waar het fout is gegaan. ik hoop toch dat je tevreden bent Mvrg Martin
Puntje precies kwa metingen ( waterpas recht ) Begin / einddatum volgens afspraak ( heel prettig ) Keurig alles opgeruimd achter gelaten alle dagen dat er gewerkt is. Offerte volgens opgave / afspraak Controle moet nog plaats vinden na 1/2 jaar. ( maar 1/2 is nog niet verstreken ) goede nalevering afspraken.
Fam. van der Wurff, Dank voor de mooi cijfers en complimenten en dat u er maar lang van mag genieten. tot de nacontrole dan kom ik weer langs mvrg Martin en medewerkers
zeer deskundig advies. Uitvoering prima door vakbekwame mensen . Extra werk (zoals het leggen van een paar zware tegels buiten de tuin) werd zonder kosten uitgevoerd. Heel vriendelijk ,behulpzaam en beleefd personeel.
Fam. Borst, Dank voor de mooie cijfers en de mooie complimenten en dat u er maar heel lang van mag genieten. De nazorg wordt zo spoedig mogelijk uitgevoerd Met vriendelijke groet Martin en Medewerkers
goed rekening gehouden met mijn wensen.netjes werk geleverd. ben blij met mijn tuin.
De renovatie van mijn tuin heeft Rietbergen Hoveniers een professionele dienst geleverd: materiaal wordt efficiënt af- en aangevoerd en aan het einde van de dag wordt alles netjes achtergelaten. Door vooraf duidelijke afspraken te maken over de tuinindeling en materialen heb ik nu een tuin waar ik dagelijks van geniet, ook als het kouder wordt.
Geen
Robert & Marie-Jose Dank voor de mooie cijfers en complimenten en dat jullie er nog lang van mogen genieten. PS de schutting gaan we oplossen Met vriendelijke groet Martin Rietbergen
??
Beste mevrouw Hellingman, dank voor de complimenten en de mooie cijfers ik zal Edward en Bart de complimenten doorgeven. nogmaals heel veel tuinplezier Met vriendelijke groet, Martin Rietbergen
Prijs is in verhouding iets aan de hoge kant in vergelijking met andere Hovenier bedrijven. Maar de kwaliteit en correcte afhandeling maken dit deels wel weer goed.
Snelle reactie en flexibele instelling om zaken goed voor de klant te regelen
Prijs/kwaliteit is voor een leek moeilijk in te schatten, maar schrok toch van de prijs. We hebben een offerte voor onderhoud voor snoeien en dat vind ik ook aan de hoge kant.
Dank voor de mooie cijfers, allemaal handwerk en dure materialen maatwerk is altijd een hoop geld maar dat hoef ik u niet te vertelen met vriendelijke groet, Martin Rietbergen
Prettige voorlichting en meedenken, flexibel in planning. Mooi ontwerp, goede uitvoering.
Heel tevreden over de geleverde service.
Geen aanmerkingen.
Dag Mevrouw Verhoef, nogmaals dank voor de mooie cijfers en ik hoop dat u en u man er nog lang van mogen genieten. met vriendelijke groet Martin.
Naast de zeer positieve eraving: wellicht een tip om OOK de kleine zaken duidelijk af te stemmen met de uitvoerende collega's. Dit om "misverstanden" (die WEL keurig zijn opgelost) te vermijden. tot slot; Martin, bedankt en vergeet alsjeblieft niet de complimenten aan Jurjen en Wouter over te brengen.
Hallo Joyce en Alex, dank voor de complimenten en de mooie cijfers ik zal Jurgen en Wouter de complimenten doorgeven. nogmaals heel veel tuinplezier Met vriendelijke groet, Martin Rietbergen
Niet nodig. We zouden iedereen de firma Rietbergen aanraden.
Goedemiddag Fam. van Giezen Dank voor de complimenten en de mooie cijfers wij zijn daar erg blij mee wij wensen u nog heel veel tuin plezier. Met vriendelijke groet Martin Rietbergen ook de groetjes aan Mijntje en....... geniet er van!
plezierig in meedenken, advies, etc.; prettige medewerkers
v riendelijk personeel en vriendelijke benadering
Prima werk volgens afspraak
Zou het niet weten