Vanaf het eerste gesprek bij ons thuis tot met de realisatie en oplevering van onze nieuwe tuin, heeft Mocking Hoveniers bewezen een erg betrouwbaar bedrijf te zijn, waarbij zowel kwaliteit als ruimte voor de klantwensen hoog in het vaandel staan. Wat ons betreft voert Mocking Hoveniers meer dan terecht het woord "QUALITY" in haar naam en zou zelfs in hoofdletters mogen. Wij zijn erg blij met de nieuw gerealiseerde tuin en kijken reikhalzend uit naar het eerste bloeiseizoen. Rob en team SUPER bedankt.
Mocking hoveniers heeft bij ons een geweldige tuin ontworpen en aangelegd. Vriendelijke kundige hoveniers die hart voor de tuin hebben maar ook prettig zijn in de omgang.
Het was onze eerste ervaring met dit Mocking Hoveniers. We zijn tevreden over de contacten , de afspraken, de offertes, de snoeibeurt, de aanleg en de rest.
Mooi strak ontwerp, bij de uitvoering 1 aanspreekpunt die ook het project uitvoert en begeleid zodat het allemaal tot een mooi geheel samen komt. We zijn zeer te vrede met de gang van zaken.
Hele fijne ervaring! We zijn erg blij met het resultaat, het geleverde werk en de communicatie.
Onze binnentuin is opnieuw ingericht en meer kindvriendelijk gemaakt, wij zijn hier heel blij mee. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. het enige minpuntje is dat we soms niet wisten of ze wel of niet kwamen.
Mijn ervaring met Mocking Hoveniers wil ik omschrijven als zeer positief vanaf het allereerste contact. Inmiddels is de renovatie van mijn tuin zo goed als klaar. Iedere dag opnieuw ben ik heel erg blij met m’n ‘nieuwe’ tuin!
Prima communicatie en fijne medewerkers!
Afgelopen 20 jaar meerdere klussen voor ons gedaan. Niet goedkoop maar het werk is meestal goed. Recent hadden we verschil van mening over de omvang/inhoud van het werk. Op geen enkele wijze zijn we - ondanks het vele geld dat we hebben omgezet - tegemoet gekomen. Zeer teleurstellend. Daarmee krijgt de relatie geen vervolg.
Goed plan, goed uitgevoerd
Een vakbekwame voorbereiding waarna een professionele uitvoering volgde met een uitstekend resultaat.
Het ontwerp is in goed overleg tot stand gekomen. De hoveniers hebben met veel zorg de tuin aangelegd en precies volgens planning de werkzaamheden verricht. Het resultaat is ook geheel naar onze wens.
Mijn ervaring met Mocking is goed bevallen. Ik ben zeer tevreden over het realiseren van mijn voortuin, het ontwerp uitwerken, de uitvoering en service!
Fijne mensen en bekwaam.
het is goed zakendoen
Vanaf de eerste minuut een erg goede hovenierservaring. Professioneel, creatief en meedenkend. Het resultaat is ver boven verwachting en precies waar we elke dag weer blij van worden. Vooral de extra ideeën in het ontwerp, op basis van onze wensen, hebben ons positief verrast.
Een tuinrenovatie was de vraag/uitgangspunt. Inventarisatie van wensen voor de tuin, de mogelijkheden van de tuin samen bekijken, deze beide componenten zijn het uitgangspunt voor het uiteindelijke tuinontwerp. Het tuinontwerp wordt duidelijk en helder, visueel gepresenteerd en mondeling besproken. Finetuning is de volgende stap met het ontwerp als handleiding. Input van de cliënt wordt meegenomen binnen het ontwerp en de uitvoeringsfase. De uitvoering wordt verzorgd door vakbekwaam personeel. Een mooie, hernieuwde tuin is het resultaat. Uitermate tevreden en blij ermee!
Deskundig en zeer prettig personeel. Afspraken worden altijd nagekomen. Er wordt zeer accuraat gewerkt en goed meegedacht met de klant.
Prettig contact en professioneel
Een mooi bedrijf die mooi werk levert. Wij genieten van een mooie tuin.
Nadat Mocking hoveniers onze achtertuin hadden aangelegd hebben we ook de voortuin nieuw laten aanleggen. Ook hier een pracht resultaat wat gerealiseerd is door de vakmensen van dit bedrijf. Zeer tevreden over de communicatie en uitvoering.
Een goed ontwerp, een goed gesprek en een goede uitvoering. Deskundige medewerkers met gevoel voor opruimen
Jullie zijn een fijne partij om mee te werken: - duidelijk in communicatie, - fijne, deskundige, vriendelijke medewerkers - planning is helder. - veel begrip voor wijzigingen en helder als het pas af is als de klant tevreden is.
Mooi ontwerp waarin al onze tuinwensen aan bod gekomen zijn. Uitwerking van het project vergde wat tijd, maar met een prachtig resultaat. Hoveniers allemaal professioneel en prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden!
goed luisterend oor, uitstekend vertaald naar plan en uitvoering. De uitvoerders waren goed voorbereid en spraken met kennis over de verschillende onderdelen. Zeer voorkomend en klantgericht bezig.
Wijkersloot 12
3945LE Cothen
Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin! Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we met vakbekwaam personeel en verantwoorde materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.