Het ontwerp verder uitwerken voor de uitvoering, om te voorkomen dat maat-problemen op het werk opgelost moeten worden.
Ook tijdens vakantietijd een vast aanspreekpunt.
Op dit moment niet (sept. 2014, tuin is net opgeleverd)
Er zijn nog een paar puntjes, die nog gedaan moeten worden. Maar daar moeten wij zelf nog even bellen.
geen.
Duidelijker advies over wat te doen bij aanhoedende droogte na beplanting
Hoe zo verbeterpunten? Houden zo
Mocking Hoveniers is een zeer betrouwbaar, deskundig bedrijf. De medewerkers die bij ons gewerkt hebben, werken kei-hard in weer en wind en je ziet al snel resultaat. Ze ruimen hun "troep" goed op en laten de boel elke avond keurig achter, terwijl ze de volgende morgen weer terug komen. Degene die het ontwerp maakt luistert naar de wensen en speelt daar goed op in, hij weet van onze ideen steeds een mooi ontwerp te maken en geeft daar een goede aanvulling op.
Wij hebben een erg goed gevoel overgehouden aan contacten met Mocking Hoveniers. Het was zeker geen gemakkelijke klus die zij bij ons hebben aangepakt maar zij hebben dit met veel deskundigheid en voortvarendheid aangepakt. Opvallend was dat de medewerkers van Mocking Hoveniers ook gedurende de werkzaamheden nog met ideëen kwamen ter verbetering van de tuinaanleg. Er werd dus niet zonder meer uitgevoerd wat afgesproken was maar steeds had men oog voor verbeteringen. Mede door hun inbreng is onze tuin geworden wat we ervan gehoopt hadden. Wij zullen Mocking Hoveniers in voorkomende gevallen dan ook zeker aanbevelen in onze kennissenkring.
wij zijn altijd zeer tevreden over alle onderdelen.
nvt
we kijken altijd uit naar de komst van uw medewerkers. dan weten we weer waarom we periodiek een hovenier laten komen. de tuin ligt er na zo'n onderhoudsbeurt altijd weer als een zonnetje bij. wat we ook waarderen dat we steeds weer dezelfde mensen over de vloer / in de tuin krijgen. Dan kan je ook een beetje een band opbouwen. Vriendelijk gegroet, Ank en Gilbert la Fontaine
snellere erkenning van "foutjes" in de tuin (bijv. doodgaan planten)
Vaste tuinman zou fijn zijn
ik ben buitengewoon tevreden, beter kan het niet!
Goed telefonisch bereikbaar en als er iets is wordt er snel op gereageerd. Denken ook mee met bepaalde zaken.
Soms is het prettig om te weten wanneer iemand komt. Mogelijk een mailtje, sms of whats up een paar dagen van te voren.
Geen
We zouden het best op prijs stellen als er ook ongevraagd advies gegeven zou worden. Tips en tricks over wat we wel en niet goed doen of beter kan qua beplanting en onderhoud (door ons zelf).
Gewoon goed
vooraf bij onderhoud inventariseren welke wensen er zijn, waardoor het juiste gereedschap wordt meengenomen
Wijkersloot 12
3945LE Cothen
Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin! Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we met vakbekwaam personeel en verantwoorde materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.