Bestelling beplanting sneller, beter afgestemd op de voortgang van het werk.
In het ontwerp traject waren onze wensen bijna niet terug te vinden in het eerste ontwerp. Voor ons gevoel moesten we veel bijschaven en mistte een bepaalde creativiteit. Ook de eerste prijsindicatie tijdens het informatieve gesprek was behoorlijk lager dam het uiteindelijke bedrag.
?
Plannuing is niet echt aangehouden door minder mensen ter beschikking te stellen dan afgesproken. Was echter niet zo'n probleem voor mij maar iets meer communicatie daarover had wel gekund.
geen
Vraag even na of een radio/muziekje "op de achtergrond" gewaardeerd wordt.
Planning in de gaten houden.
Het is buitengewoon plezierig dat er steeds om het halve jaar gebeld voor een afspraak. Ook de continuïteit van de medewerkers is aangenaam, steeds andere gezichten zou geen goede vertrouwensbasis geven.
Bij het vernieuwen van onze achtertuin heeft Mocking Hoveniers ons geholpen met een tuinplan en met de -aanleg ervan. Daarbij is rekening gehouden met het hergebruiken van reeds aanwezige materialen. Dat ging allemaal zeer voorspoedig en de samenwerking was uitstekend. Ik ben onder de indruk van Mocking Hoveniers en zou dit bedrijf bij iedereen aanraden! Met vriendelijke groet, Martijn Maas
Geen
Goed werk conform afspraak. Meerwaarde: 'geeft ongevraagd advies voor toekomst en mogelijkheden'. Ongedwongen en deskundig.
Wijkersloot 12
3945LE Cothen
Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin! Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we met vakbekwaam personeel en verantwoorde materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.