Prima ervaring met directie en medewerkers. Henk krijgt bij ons een eervolle vermelding!
Onze tuin is ruim 20 jaar geleden aangelegd en ligt er nog steeds goed bij: de bestrating ligt nog goed en de geplaatste schuttingen staan ook nog steeds. Ondertussen is er wel het een en ander veranderd en aangevuld, maar de structuur is gebleven. We hebben deze zomer ook weer heel veel plezier gehad van onze regeninstallatie, ook 20 jaar geleden aangelegd. Rijneveld lijkt niet goedkoop maar goedkoop is duurkoop. Met Rijneveld heb je er geen omkijken meer naar.
is gewoon goed
Iedereen die ik binnen het bedrijf ontmoet heb heeft mij zeer vriendelijk geholpen. De aangelegde tuin ziet er strak en keurig uit.
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Goede en kundige mensen.
Er worden ideeën aangedragen voor onze tuin waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. De werkzaamheden werden door een top team uitgevoerd. Eindresultaat: een prachtige tuin.
Goed advies, prettige samenwerking, vriendelijk en hardwerkend personeel, met als resultaat een mooie tuin
Wij hebben in oktober 2019 onze voortuin laten doen. Vanaf het eerste contact was het direct goed. De heer Frans Rijneveld is echt iemand die voor zijn klanten en personeel staat. Tijdens het tuinontwerp en de uitvoering van de werkzaamheden wordt er meegedacht en aangepast zonder moeite. Zowel de heer Frans Rijneveld als het personeel, tijdens de werkzaamheden, zijn flexibel en denken mee in de mooiste en beste oplossing. De voortuin is precies geworden zoals wij in gedachten hadden. En dit komt vooral door de deskundigheid van dit bedrijf. Dank hiervoor! Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Een eerlijk, klantgericht en deskundig bedrijf!
begin was het wat moeilijk als nieuwe klant maar nu met vast onderhoud gaat het goed
Een goed en prettig bedrijf waar je op kan rekenen!
fijn dat ik ook vast personeel zie bij/in mijn tuin steeds weer zie
Net en hardwerkend personeel
werk nog maar kort samen maar heb prettige ervaringen in kwaliteit en bereikbaarheid
Het contact was bijzonder prettig en er werd een goed advies gegeven over het inrichten van onze tuin. Tijdens het werk werden er, op eigen initiatief van medewerkers van Rijneveld en in overleg met ons, nog wat aanpassingen aan het oorspronkelijke plan gedaan waar we zeer tevreden over waren. Er wordt dus goed meegedacht. We waren en zijn erg blij met het resultaat. De prijs en kwaliteit verhouding van dit bedrijf is goed.
Vroeger deed fa. Rijneveld het onderhoud bij ons en dat was altijd naar tevredenheid. Door omstandigheden kregen wij een andere hovenier, maar toen er een onderhoudsklus gedaan moest worden i.s.m. onze buren hebben wij op grond van onze plezierige ervaringen, gekozen voor Rijneveld.
Een vriendelijk en professioneel klantgericht familiebedrijf. Deskundig advies en uitvoering van hoveniers en straatwerk. Creatief met tuin vormgeving. Alles is mogelijk, maar de benadering is no-nonses. Medewerkers zijn zeer correct en prettig in de omgang. Nette prijsstelling.
deskundige uitleg/snoeiwerkzaamheden en opruimen tuinafval.
de tuin is begin dit jaar aangelegd en dat is al mooi en ik weet wat ze in de grond gestopt hebben dat heb al in bloei gezien bij Edwin nu zien bij mij maar daar heb ik wel vertrouwen in gezien bij familie
Klant gericht op een positieve en meedenkende wijze.
Een prima bedrijf, communicatie is prima.
Het was een heel prettig, vriendelijk en deskundig contact met alle geledingen! En alles conform de gemaakte afspraken. Er is goed ingespeeld op onvoorziene situaties. We kregen er een mooie tuin voor terug, waar we nog lang van zullen genieten.