Kan ik zo niet beoordelen, dit is eerste keer contact.
In prettige samenwerking tot een mooi resultaat gekomen. Ze kwamen met goede ideeen om onze wensen tot verwezenlijken. Werkzaamheden zijn goed en prettig verlopen.
Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en de attente werkwijze van Uw medewerkers. Het huis heeft weer een mooie uitstraling gekregen door de aanpak van de tuin. Ik zal jullie als bedrijf aanbevelen bij TLU landschapsarchitecten in Utrecht als uitvoerende partij in deze regio. Op de website van TLU landschapsarchitecten http://www.tlulandschapsarchitecten.nl/tlu/ staan overigens foto' s van de achtertuin. Wij willen ook foto's van de voortuin op de site laten zetten, gaan jullie daar mee akkoord?
Leuk! Natuurlijk gaan wij daar mee akkoord. Bedankt voor de aanbeveling!
De prijs is altijd aan de stevige kant, dwz valt meestal tegen. Met name het opdelen in segmenten geeft geen totaalbeeld van de kosten. Als alles dan opgeteld wordt valt het nog een keer tegen.
Bedankt voor de reactie en het verbeterpunt!
Kunnen we niet bedenken.
Het zijn altijd fijne werkmomenten bij elkaar. Iedere keer leer ik weer iets bij en wordt gewezen op het bijzondere in de tuin.
zeer prettig, professioneel, betrouwbaar
Ik zou het niet weten.
Geen!
snellere (lever) tijd??? Indien mogelijk natuurlijk, want uiteindelijk duurt wachten altijd lang.
Geen.
Kan ik zo niet bedenken
Nee eigenlijk geen...ondanks dat je op het einde wel moet betalen
Wij hebben een prachtig tuinontwerp laten maken op de open dag, welke we later hebben aangescherpt en in een offerte laten gieten. Deze offerte was scherp tov anderen en uiteindelijk zijn we ook in zee gegaan met Rijneveld. Erg tevreden zover (beplanting volgt nog in najaar). Ook tijdens aanleg nog veel proactief advies gekregen over hoe zaken (nog) beter aangelegd konden worden.
Website moderniseren
Zeer positieve ervaring.
Betreft communicatie: Indien een bestelling meer tijd nodig heeft, zou het prettiger zijn wanneer men hiervan sneller in kennis wordt gesteld b.v. via telefonisch kontakt.
Het was voor ons de eerste keer dat een dergelijke klus werd uitgevoerd. Alles is prima verlopen, dus wij zeggen: ga zo door Gebr. Rijneveld.
Kantoor is goed bereikbaar en een afspraak is snel gemaakt. Deskundig en vriendelijk personeel.
Het is mij vooral opgevallen, dat ze heel erg meedenken. Je kunt zien dat ze echt passie voor hun vak hebben. Ik heb er mijn droomtuin aam overgehouden!