Alle betrokken medewerkers hebben zich gezamenlijk ingespannen om tot een resultaat te komen, waarvan gezegd kan worden, dat iedere uitgegeven euro goed is besteed. Bovendien zijn deze medewerkers niet alleen mensen, die hun vak verstaan en zij zijn bovenal klantgericht, zoals onder meer blijkt uit hun goede communicatieve eigenschappen. Mijn buren bewonderen niet alleen het bereikte resultaat, maar ook de nette manier van werken van de uitvoerende hoveniers, waarop zij niets hadden aan te merken.
Uitstekend op alle punten.
Beschikbaarheid en flexibiliteit in dienstverlening en uitvoering van werk waren erg prettig. Bereidheid om het werk in delen uit te voeren was zeer plezierig. Aanleg van terras en bestrating is geheel naar tevredenheid.
Zeer tevreden met de uitvoering van het door mij voorgelegde plan. Duidelijke offerte.
Prima bedrijf. Prettig personeel, uitstekend materiaal, fijne samenwerking. Erg tevreden over het resultaat.
Renovatie van de tuin is goed verlopen. Helder, duidelijk. Afspraken nagekomen. Prima job.
Fijne ervaring en mooi resultaat. Goed advies en vriendelijk. Jammer dat ik geen 11 kan geven, want het resultaat is super geworden. Dank jullie wel :-)
Goed geluisterd, Adviseur prettig in de omgang. Open voor vragen, Vlotte terugkoppeling/terugbellen, Overleg/wijziging tijdens aanleg eenvoudig mogelijk Nazorg bij vragen/klachten prima.
Priama afspraken, advies en deskundigheid
Leuk bedrijf om mee samen te werken. Vooral tijdens de uitvoering. Coole gasten die graag dat stapje meer zetten...
Geleverde werk ziet er netjes uit
Door jullie elk jaar weer te vragen is dat voor mij en voor jullie positief!
duidelijkheid over garantie. watertafel niet oke
Maak de offerte nog duidelijker in differentiatie per onderwerp zodat deze geen vragen meer oproept. Zet bij "u kent ons van" overig met een vrij invulveld. Nu moet je deze vraag beantwoorden waardoor het gegeven antwoord niet juist hoeft te zijn
Project heeft voor ons te lang geduurd.
kunnen we misschien later beoordelen. Met vriendelijke groet.
Na aanleveren van een eigen ontwerp en met begeleiding van Dijkman zijn we uiteindelijk tot een schitterend resultaat gekomen. Bijzonder vriendelijke mensen en een keurige manier van werken. Voor een uiterst scherpe prijs hebben wij nu onze droomtuin kunnen laten maken.
Terugkoppeling na vragen mijnerzijds laat te wensen over: ik moet meermaals een zelfde vraag stellen om antwoord te krijgen. Communicatie zou beter cq sneller moeten.
Geen
geen
Jammer dat er tegels te weinig waren besteld, hierdoor is enig kleurverschil.