Fijne mensen en een zeer deskundige en hardwerkende stoffeerder.
Wat een mooie beoordeling! We hopen dat je lang plezier mag hebben van deze stoffering! We snappen dat je blij was met onze Alex... Hartelijke groet, Akke en Paul
Fijn meegedacht. Afspraken goed nagekomen. Tevreden over de geleverde producten.
Deskundig advies en montage
Goede service. Na jaren liet de vloerbedekking bij een aantal van de stootborden van de trap los. Dit is weer gelijmd met goede lijm door een vakman.
Zeer goede ervaring: Deskundig en professioneel. Afspraken worden nagekomen, zeer professioneel en veel kennis en ervaring. Absoluut een aanrader!
Grote sortering, goeie kwaliteit,er wordt uitgelegd van wat en waarom. Legt uit als het anders of beter kan. Neemt de tijd om de klant te horen en te adviseren. Staat zelf achter het product wat veel vertrouwen geeft.
Wij hebben in-betweens besteld voor 2 verschillende raampartijen in ons nieuwe huis. Gordijnen konden snel geleverd worden. Helaas waren er niet genoeg plafondsteuntjes door ons gevraagd om het gordijn mooi op te hangen. De installateur is daarom 2 keer langsgeweest en dacht goed mee om tot een mooie oplossing te komen. De gordijnen hangen nu perfect!
We hebben nieuwe raambekleding uitgezocht voor alle ramen beneden. Prima service, snel en netjes opgehangen. En na afloop nog een prachtige bos bloemen ontvangen.
Heel vriendelijke mensen die goed met je meedenken, zodat je zelf een keuze kan maken uit het ruime assortiment. Heel blij mee
Een plezierige professionele houding bij de koop. Goede begeleiding, we konden stalen meenemen. Alex heeft alles goed aangebracht en geplaatst. alles op een prettige manier.
Deskundig advies. Heldere afspraken.
Goede zaak, kom al jaren hier.
Werden heel goed geholpen tijdens bezoek aan winkel en er werd echt meegedacht. Daarna werden binnen 2 weken de gordijnen keurig gemonteerd! uitstekende service en een echte aanrader!
We waren op zoek naar een karpet op maat. Er was veel mogelijk. Correcte adviezen, mooie kwaliteiten en levering perfect.
Wij zijn hier na de aankoop van onze gordijnen en vloerbedekking weer geslaagd met een mooie pvc vloer. Door het goede advies was de keuze voor ons makkelijk. De vloer is snel geleverd en geplaatst. Duidelijk vakmanschap! Wij komen hier zeker terug!
Wat een mooi cijfer! Fijn dat jullie zo blij zijn met de pvc-vloer en wij hopen dat je er veel en lang plezier van zult hebben. met vriendelijke groet, Akke Planthof Orlanda Woonplezier Zeist
Wij hebben prima ervaring uit het verleden en zijn daarom opnieuw terug gegaan naar Orlanda en wederom uitstekend geholpen
Hartelijk dank voor de mooie cijfers, daar zijn we nog steeds heel blij mee! vriendelijke groet, Akke planthof Orlanda Woonplezier Zeist
levertijd was langer dan verwacht, stof iets verkreukeld. verder goed.
Beste Judith, het is spijtig dat we door de kerstvakantie miv 20 december de bestelling niet zo snel konden leveren als gebruikelijk, we waren ook een beetje op het verkeerde been gezet door de leverancier die zei dat het wel zou lukken... Daar wilden ze de order natuurlijk niet mislopen! We hopen wel dat het gordijn Lava de goede keuze is geweest en jullie er lang plezier van mogen hebben. met vriendelijke groet, Akke Planthof Orlanda Woonplezier Zeist
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, we hopen dat je veel en lang plezier zult hebben van je nieuwe duette-plissé's! vriendelijke groet, Akke Planthof Orlanda Woonplezier Zeist
levering correct komen de afspraken prima geholpen de volgende keer weer bestellen zeer tevreden
Uitstekend advies. Meedenken. Goede planning. Vakwerk!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! vriendelijke groet, Akke en Paul
Goede keus om naar Orlanda te gaan om nieuwe gordijnen aan te schaffen. Prettig geholpen, aantal stalen in huis gehad om keus te kunnen maken. Levering eerder dan verwacht. Stoffeerder heeft alles prima gemonteerd en de gordijnen opgehangen.
24 jaar geleden ons huis laten stofferen. Erg tevreden over het advies en plaatsing. Veel keuze en zeer goede kwaliteit. Nu weer een aantal veranderingen in ons huis en alles weer goed geregeld en geplaatst. Juist advies bij het kiezen uit zoveel soorten stoffen en modellen. Zijn er erg blij mee.
Goede ervaringen en goede kwaliteit van matriaal. Alles klopt tot in de puntjes.
Hoe doe je je werk. ..? De mannen die laminaat in diverse ruimtes hebben gelegd waren kundig en precies. Waren goed op elkaar ingespeeld. De werkzaamheden verliepen soepel. Ze wisten duidelijk wat ze aan het doen waren en hoe het er het mooist uit zou zien. Niets was teveel. Een kast verzetten . . . o, dat doen ze gewoon. Bij mij moest er veel verzet worden maar dit werd zonder enige ergernis of opmerking prompt gedaan , en netjes. Ik kan geen enkel minpunt(je) melden. Ze denken mee, handelen rustig maar vlot. Maken zich niet druk maar werken wél hard door, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. Heel plezierig om zulke vakmensen in mijn huis bezig te zien. Vooral het vertrouwen dat het goed gedaan wordt. Ze maken iets zoals ze het zelf thuis ook zouden willen . . . namelijk GOED. Echt Toppers, bedankt voor jullie fantastische inzet !
Tjonge, daar is Alex (en wij ook natuurlijk) heel blij mee! Dank voor de mooie woorden en rapportcijfers. En veel plezier in je vernieuwde huis!! Akke en Paul Planthof Orlanda Woonplezier Zeist
Alles volgens afspraak en snel en mooi resultaat. Goed advies. Aanrader.