Vanaf het 1e bezoek is alles zeer deskundig gegaan. Er wordt geen druk opgelegd en je krijgt een mooie netto prijs. Zo hoort het ook. Montage e.d. Was super en ook de stukadoor verdient een groot compliment.
Plaatsing van keuken liep prima, was zeker een 9 waard, maar door het mindere verloop van de electricien wordt het slechts een 7. Contact met en offerte van electricien was niet goed. Het werk van de electricien is wel voldoende. Garantie/ nazorg is nvt omdat we dat nog niet aan de hand hebben gehad.
Heel prettige sfeer, alle tijd en aandacht. Ook als er nog iets aangepast moet worden is er een vlotte en professionele afhandeling. We hebben een prachtig eindresultaat!
Vlotte en goede begeleiding met het oor naar de klant. Het keukencentrum maakt waar wat het belooft, dringt niets op en denkt goed mee. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Prima ervaring, is inmiddels al de 3e keuken bij ons van firma Berkers. Al 25 jaar heel tevreden!
Een hele slechte ervaring. We hebben 4 maanden met een lekkende keukenkraan gezeten.Na veel bellen en bezoekjes aan keukencentrum word het na nieuwjaar opgelost.
Ik heb Dhr. Mertens zojuist gebeld, maar verder dan een lekkende kraan was er met zijn keuken niets aan de hand. Zijn terechte ergernis zat hem in het feit dat het probleem met de lekkende kraan te laat onderkend is door ons. Hierdoor is niet op tijd en adequaat gereageerd. Natuurlijk erg spijtig. Ik heb hem ook namens Keukencentrum Berkers onze excuses aangeboden en hem een prettige jaarwisseling gewenst.
Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject van aanschaf tot plaatsing. Goede adviezen gehad van Edwin. We hebben nu een prachtige keuken waar we trots op zijn.
afgewerkt volgens afspraak
Netjes geleverd, goede service. Een 7 voor montage omdat er een aantal beschadigingen waren, deze zijn later netjes opgelost. 7 voor showroom omdat deze onder constructie was.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken. We kregen vakkundige uitleg bij de verkoop. De keuken werd keurig op tijd geleverd en werd vakkundig geplaatst. Ook na de verkoop was de service perfect ; toen we achteraf een andere afval wenste te hebben, was dat geen probleem en werd deze snel geleverd. Prima service Keuken Centrum Berkers! Jullie ontvangen van ons dikke 10!
Prima hulp bij het samenstellen van de keuken. Denken ook echt mee ook al heb je een kleinere keuken. Realistische prijzen en een professionele kijk.
Zeer prettig om zaken mee te doen
in 1 woord "SUPER"
Fijn bedrijf, met aandacht voor de klant. Doen wat ze zeggen!
Gewoon alles zonder poespas goed geregeld en eerlijk.
We zijn zeer tevreden met onze keuken, hij is precies zoals we hem wilden. Jammer genoeg hebben we een tijd op een werkend fornuis moeten wachten, maar dat lag vooral aan de leverancier van dat fornuis.
Goede kwaliteit en prima vakwerk, ondanks de wat langere wachttijd snel geplaatst. Flexibel met specifieke wensen, en prima opgelost. Aanbevolen !
Prima zaak met een geweldige service
Mooi ontwerp en prima uitvoering en nazorg.
Mooie keuken, persoonlijke aandacht, goede nazorg
Ik heb echt het idee dat "Berkers" pas tevreden is als ik dat als klant ben. Ik vind hun omgang met mij als klant erg prettig. Als ze iets afspreken komen ze dat na. Er wordt serieus naar je als klant geluisterd en ze proberen je tegemoet te komen mocht er onverhoopt iets anders lopen dan verwacht. Ik raadt ze echt bij vrienden en kennissen aan.
Ik vind het een heel mooie keuken. Er waren enkele problemen met de montage en enkele onderdelen van de keuken maar die zijn waar mogelijk op een snelle manier en tot volle tevredenheid opgelost.