duidelijk, zorgzaam, up to date en vriendelijk
Deskundig advies, goede ideeën, en afspraken worden ook nagekomen!
Berkers heeft een goede, prettige en no-nonsense aanpak. De informaties zijn kort, bondig en ruim voldoende
Wij zijn zeer tevreden over Keukencentrum Berkers!
Alles is prima verlopen
Correct
Een vensterbankje van 1.23 cm kostte € 180,-- Als we niet van de materiaalkeuze en reeds van uw firma afhankelijk waren geweest, hadden we dit zeker niet gedaan! "service van de zaak"zou u in deze een warme douche bij Radar opgeleverd hebben.
Wij zijn zeer tevreden over het advies, het verkoopteam, en de mensen die de keuken gebracht , en geplaatst hebben. Het eindresultaat is prachtig, en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Ook de werkzaamheden die door de fa. Jetstone verricht zijn een dikke voldoende. Hartelijk dank voor de goede service.
Dit is de derde keukenbestelling bij Berkers. Zeer tevreden over vakmanschap en nazorg.
Alles is volgens afspraak uitgevoerd. Er is netjes gewerkt. Moeten alleen nog beschadigde onderdelen uitgewisseld worden. We zijn heel tevreden met de keuken.
prettig klant/verkopercontact, niet opdringerig, wel meedenkend, geeft klant tijd om afweging te maken, laat keuze bij de klant, goede prijs, neemt tijd voor klant.
Nog geen tijd gehad om jullie te bedanken voor de mooie keuken, hij is nog niet in gebruik, maar we zijn er erg tevreden over. Roy, erg bedankt voor je tijd en energie, het resultaat mag er zijn! Hans en Gerda (PS: dit geldt ook voor de monteurs!)
vakmanschap tav offerte traject en prijsstelling in een voorstel akkoord zonder van te voren te vragen wat wij uit wilde geven. Monteurs zijn prima vaklui en korrekt. Chapeau
Ben heel tevreden over mijn keuken
Vrienndelijk en goed personeel.
Goede service, veel tijd en goed advies. Duidelijkheid m.b.t. de prijzen.
Meedenken; oplossingsgericht; algehele verloop koop- en levertraject; keuzevrijheid; assortiment.
Goede informatie door verkoper, vakkundig geplaatst en leerzame kookdemonstratie. De nazorg en garantie moet nog blijken. De keuken is nog maar kort geleden ( 4 mnd.) geplaatst. Tot nu toe zeer tevreden.
Goede werksfeer. Prettige ontvangst, lekkere geurtjes in showroom / gebak / rondliding etc. Samenwerking met aannemer die bekend is met Berkers manier van werken. Eigen werkplaats Berkers (?) Goede afwerking
Helder,duidelijk,klantvriendelijk.