wij hebben het kopen van een nieuw bed , als heel prettig ervaren bij passie voor slapen
Top service!!
Deskundig geholpen door vriendelijke medewerkers die echt de tijd en moeite nemen om de boxspring (met matrassen en kussens) "aan te meten". Niks aan te merken op de geleverde goederen: alles in goede staat en vakkundig in elkaar gezet. Er wordt snel en adequaat gereageerd op e-mail/vragen. We zijn er nog niet helemaal uit met de kussens maar ook daar alle medewerking om tot een bevredigend resultaat te komen. Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf en de medewerkers.
Vriendelijk geholpen in de winkel. De levering is prima verlopen. Ga zo door, zou ik zeggen.
uitstekende Service
Ben zeer goed en vakkundig geholpen. Aflevering was zelfs voor de afgesproken datum en goed gemonteerd
Goed deskundig advies
Wij hadden een kleine storing van de elektra, deze is door het personeel zo snel mogelijk opgelost. Echt een compliment waard. Een tevreden klant.
Best gelopen allemaal !
Zeer deskundig en eerlijk advies, zonder opdringerigheid. Bijzonder vriendelijk, gastvrij en enthousiast verkoopteam.
Er wordt genoeg aandacht aan de klant besteed en er wordt geluisterd en samen naar een oplossing gezocht.
Perfect geholpen in de showroom, alles volgens afspraak en op tijd geleverd, vriendelijke jongens van het montageteam, perfect afgeleverd. Een echte aanrader.
Goede Voor Lichtenstein en service
Medewerker nam alle tijd om te bekijken welke matras het best bij ons past. Fijn idee om te weten dat je kunt ruilen als het slapen erop toch tegenvalt. Dat was voor ons niet van toepassing, gelukkig. Positief ook het initiatief om na een paar weken telefonisch te informeren of alles naar wens is afgehandeld.
Vriendelijke sfeer in de winkel. Uitgebreide informatie. Nazorg is uitstekend.
Wij zijn goed geholpen door dhr Ahmed Akin
Uiteraard een goed advies voor welk bed als beste voor mijn rugproblemen. Maar een van mijn grootste ergernissen tijdens slapen was het transpireren in bed. Door goed advies komt dat nu niet meer voor. Dat betekent dus kundig advies naar mijn mening.
Fijn geholpen, goed geluisterd naar mijn wensen
Zeer uitgebreid intake gesprek en dan pas de juiste matrassen uitproberen Een unieke ervaring die wij nog niet eerder hadden. Zeer klantvriendelijk en bekwaam personeel. Een pluim voor het montageteam! Wij slapen heerlijk op de nieuwe bedden.De slogan "Passie voor Slapen"wordt meer dan waar gemaakt.
Klantvriendelijk, niet opdringerig, snelle opvolging per e-mail van afspraken
Goede zaak met deskundig advies vriendelijk en deskundig montageteam
Eikenlaan 229
2404 BP Alphen aan den rijn