Goed advies gekregen Optijd en goed afgeleverd en gemonteerd Heel erg tevreden over het matras en het totaal
Vriendelijk en snel geholpen. Goed advies mbt stevigheid matras. Ik wilde de harste maar qua postuur was dat niet aan te raden. Gelukkig heb ik naar de verkoper geluisterd. Slaap nu heerlijk op zijn aanbevolen stevigheid.
Enorm goed geholpen. Persoonlijk advies, flexibel qua leveren, goede nazorg en het belangrijkste: een fantastisch bed!
Een heel goede zaak en perfecte service.Wij zijn zeer te vreden mt passie voor slapen.Raad iedereen deze zaak aan.
Ben zeer goed geholpen door vriendelijke adviseur . Ook een tijdelijk leen matras werd geregeld zonder kosten . Zeer goede service . En een heel fijn matras uiteraard !
Super vriendelijke en meedenkende mensen. Heel fijn dat je 90 dagen proef kan slapen. Ook een dekbed uitproberen was geen probleem. Erg klantgericht! Compleet bed met matrassen gekocht. 3 maanden later genieten we er nog steeds zo van als de eerste keer dat we in de showroom gingen liggen op tempur. Goddelijk!
Na jaren goed geslapen op een boxspringbed bij jullie gekocht, waren wij toe aan een nieuw matras hierop. Na vragen van Kees en punten van ons, een nieuw matras gekocht. Met nieuwe kussens en nieuw bedtextiel. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop en blijven zeker klant als over jaren weer een nieuwe aankoop gedaan moet worden. Het is een feestje om te proberen welk matras goed bij je lichaam past. Zeker met de uitleg die erbij wordt gegeven. Heel erg bedankt.
Zeer tevreden, goed advies gekregen. prijs en kwaliteit verhouding is super. Zeker een aanrader.
Echt een top bedrijf ook na de aankoop nog een plantje gekregen belde nog een paar weken later of het alle maal beviel wat we hadden gekocht top
Prima service en zeer klantvriendelijk
we zijn goed geholpen wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen van A zot Z
Wij zijn ''open'' de zaak binnen gekomen ! Ons te orienteren. werden verwelkomd door een medewerker Ahmed Akin slaapadviseur. Heel goed advies gekregen. En zijn geslaagd ! Ben heel tevreden !...
Alleen maar positief, vanaf de verkoop tot de montage
Na een aantal weken zijn we gebeld of we tevreden zijn. Omdat het bed iets kraakte, komen ze langs om het te herstellen! Gewoon top!
Alles goed geregeld en snel.
Goede service, fijn geholpen, ook nog goed geholpen toen ik toch een andere kleur van de boxspring wilde en ik terugkwam na 3 dagen. Plus ik slaap heerlijk, dus niks te klagen.
Top klantenservice in de winkel, het personeel neemt uitgebreid de tijd voor de klanten en voorzien je van een goed advies. Vorig jaar hebben ze met veel zorg mijn boxspring geleverd en ik slaap er fantastisch op!! Ik raad Passie voor slapen aan bij vrienden en bekenden als ik hoor dat ze een goed bed zoeken.
Fijn bedrijf met goede service . Ook achteraf met een klacht werden wij goed geholpen
Goed geholpen, persoonlijk advies
Eikenlaan 229