Prima geholpen met advies, koop en montage.
Bijzonder plezierig ontvangen, goed en deskundig advies, alle tijd voor de klant, zonder een afspraak van te voren
Uitgebreide uitleg over slapen en persoonlijk advies.l
Denken mee aan oplossing
Erg goed en netjes behandeld, en ook het montage team was perfect. Ga zo door!
Netjes geholpen in de winkel.Komen de gemaakte afspraken na. En een net montage team die alles doen om te zorgen dat alles naar wens is..
Gewoon goed.
wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe matrassen. hoofdkussens en dekbed-overtrekken en slopen.
Deskundig geholpen door een verkoper met veel geduld;
Vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel en tevens vlotte bezorging
We zijn goed geadviseerd over wat voor ons de beste matrassen waren zeker gezien het verschil in lichaamslengte en gewicht tussen mijn man en mij. Ook de tip om een kussensloop met climate control te nemen zorgt ervoor dat wij ons hoofd koel houden op warme dagen. Wij slapen nu heerlijk.
We dachten prima matrassen te hebben gekozen. Bleek onjuiste combinatie voor ons qua matrassen en kussens. Opnieuw keuze gemaakt. Andere matrassen, ander kussen. Uitstekende combinatie nu. Prima advies. Fijn dat we konden ruilen!
Na uitgebreid testen in de showroom een bed gekocht bij Passie voor Slapen. Keurig bij mij thuis gemonteerd met de garantie dat als ik niet tevreden zou zijn, ik terug mocht komen om opnieuw te testen. Al snel bleek dat niet nodig te zijn. Door het uitgebreide advies had ik in één keer een matras naar tevredenheid.
Vriendelijke mensen en goede service
Prettige behandeling bij de verkoop van matrassen en kussen. Kennis genoeg aanwezig. Tevreden weggegaan als klant
De medewerker heeft alle tijd voor uitleg en het proberen van het matras.Dan kan je een goede keus maken.Totaal geen druk om een bed te kopen.En er is genoeg keus.
Prima ervaring.
ondanks een slechte start met de bedbodem van onze boxspring hebben jullie er alles aangedaan om dit te verhelpen en deze vervangen door een nieuw exemplaar en doordat jullie regelmatig telefonisch contact hielden kon er op tijd worden ingegrepen doordat dit moest worden opgelost door derden.
Hele fijne ervaring met het kopen van onze boxspring. Deskudig en vooral eerlijk advies. Neemt de tijd om naar wensen en mogelijkheden te luisteren, zodat we volledig achter onze keuze stonden. Levertijd was veel korter dan verwacht, en het montageteam heeft de boxspring supersnel in elkaar gezet! Op naar een heerlijke nachtrust.
Zeer goede service en heerlijk bed.
Eikenlaan 229
2404 BP Alphen aan den rijn