Alles top geregeld
De medewerker van de winkel nam uitgebreid de tijd voor ons. Geen haast, wel antwoord op al onze vragen. Had humor en er was koffie in overvloed. Je zou er bijna een dagje uit van maken. De heren die het bed kwamen leveren en installeren waren nette kerels. Ze namen alle overgebleven troep weer mee terug.
Goede ervaring. Uitstekend advies.
Goed advies en prima service.
Wij zijn superblij met ons nieuw bed! Advies was heel goed, er wordt goed naar onze wensen geluisterd en wij hadden uitgebreid tijd om te proefliggen. Bedankt!
Alles word goed geregeld en ze luisteren goed naar je en goede service
Zoals altijd geeft Passie voor Slapen Waar voor zijn Geld. Deskundig advies , klantvriendelijke begeleiding, levering op tijd en goede montage. Slapen is weer een Feestje geworden!
Geen opdringerige verkopers, goed advies over passende matrassen.
Na een hartelijk ontvangst zijn we vanuit een proffesionele analyse van onze beide wensen met een voorbesproken budget met succes geslaagd. We zijn nu twee weken verder en het lig- en slaapcomfort is buitengewoon goed. Kortom: zeer tevreden. Ton en Marianne.
prima in orde
Vriendelijke behulpzame medewerkers die deskundig advies gaven.
Ben zeer tevreden!! Service prima... na enkele maanden telefoontje of alles naar tevredenheid was!! Komen zelfs nog even langs om te kijken of de boxspring 👌 goed aan elkaar zit. Dat vind ik SERVICE !!
Goed advies, gebruik gemaakt van de omruilmogelijkheid, heel klantgericht. Kortom: prima!
heel vriendelijk en zeer kundig personeel,die alle tijd nemen om te helpen.
Goede informatie over de aangeschafte linnenkast en boxspring. Kortom een deskundig advies.
Men nam de tijd om diverse matrassen uit te proberen, was erg prettig.
Prettige ervaring in de winkel...Wij vinden het ook belangrijk dat de oude matrassen werden meegenomen en gerecycled en niet zomaar naar de afvalhoop werden gebracht.
Eendelijk weer uitgerust opgestaan. Bedankt voor het advies.
Omdat ik een kwaal heb gehad die niet direct duidelijk was ben ik door Passie voor Slapen in de gelegenheid gesteld om bijna alle matrassen te testen. Mijn gesteldheid verslechterde toen wat en ik mocht het testmatras gebruiken tot einde kwaal. Dit alles ZONDER kosten en of verplichtingen. Een grote pluim voor de mensen in de winkel!! Aanrader als je niet precies weet welk matras geschikt is. Kom zeker terug.
lekker bed
Wij zijn verhuisd naar een appartement en hebben bij Passie voor Slapen een boxspring gekocht en hebben vanaf de eerste nacht perfect geslapen!!!
Eikenlaan 229
2404 BP Alphen aan den rijn