Vakmanschap en prachtige kwaliteit gordijnen kom er al jaren top setvice
Prima adviezen en service. Goede behanger en stoffeerder. Kortom, heel tevreden en de slaapkamer is erg mooi geworden.
Slechte communicatie. Komen afspraken niet na.
fijne winkel ,waar je goed geholpen wordt , goed advies en service, ben heel tevreden over Buysman Decorette
Na montage rolgordijn plekken op kozijn en grote vlek op muur. E.e.a. was kortgeleden geschilderd, was strak en glad en vlekkeloos. Bij controle gaf hr. in eerste instantie aan niets te zien, opeens gaf hr. aan (bij nader inzien waren de plekken dus toch te zien en hr. zag ook gelijk dat het geen beschadigingen maar gaatjes waren in het kozijn?!) Over beide beschadigingen (vlek muur en kozijn) twijfelde hr. tot overmaat van ramp ook nog dat e.e.a. is ontstaan tijdens montage en er niet al was, m.a.w. mijn integriteit werd met zoveel woorden in twijfel getrokken. Ik voelde mij erg naar door dit alles, m.n. het feit dat mijn integriteit in twijfel werd getrokken, heeft mij zeer geraakt. Ik vond de behandeling en reactie van hr. erg onprettig, pijnlijk zelfs. Henny Visser
Kleur voor de zonwering uitgezocht in de winkel aan de hand van aanwezige stalen. Bij het ophalen blijkt de kleur toch veel geler dan verwacht. Goed advies zou zijn om vanuit de winkel staal mee naar huis te nemen om daar te beoordelen. In de winkel besproken dat bediening uit beide buitenzijden van de lamellen zou zijn, uiteindelijk zijn deze beide aan de rechterkant gemaakt.
Prettige partij om zakelijk mee samen te werken, denkt mee in oplossingen. Ruimte voor flexibiliteit
Wederom naar volle tevredenheid spullen aangeschaft bij deze winkel. In de winkel goed geholpen en de vloer is keurig gelegd door een vriendelijke vakman!
Enorm prettige winkel en ook bij installatie thuis.
Vooral vakmanschap en service zijn geweldig. Al zeker 25 jaar zijn wij klant bij decorette. Altijd goede ervaringen!
We netjes geholpen. We werden zelf geattendeerd om 2 weken te wachten met een bestelling want dan zou de binnenzonwering in de aanbieding zijn. We hebben goed advies gekregen.
Fantastisch geholpen want we hadden wel een uitdaging voor het vinden van gordijnen!! Heel erg klantvriendelijk, veel geduld en supersnelle levering. Heel veel dank!!
Goede servicegerichte vakmensen die precies weten hoe je je huis het beste kunt aankleden.
Er trad een probleem op en dat is keurig opgelost.
Zeer tevreden met deze gemotiveerde club professionals!
Ik ben prima geholpen
Prima zaak, prima personeel. Ik had wel graag bij het advies voor het behang graag van tevoren geweten hoe kwetsbaar dit is.
Keurig nette winkel met vakbekwaam en aardig personeel.
Tja na een bedrag van bijna 3000 euro had ik toch wel een telefoontje verwacht hoe het allemaal beviel. Mijn gordijnen storen mij ze kreukelen heel erg vooral waar de banen aan elkaar zijn genaaid.
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het