Twee jaar geleden heeft Decorette Buysman vrijwel ons gehele appartement onder handen genomen. Behangen, witten, vitrage, gordijnen en de vloer zijn vakkundig aangebracht. Onlangs is daar binnenzonwering en een hor bij gekomen. Personeel en advies zijn vakkundig en je voelt je er altijd welkom.
Vriendelijk personeel. Heel fijn dat het personeel al zeer veel jaren de zaak beheert. Een adres waar we telkens terugkomen. Bij veel zaken wisselt het personeel zeer frequent, gelukkig zijn er ook nog bedrijven met een vaste bezetting, tientallen jaren lang !
Prima@
Fijne en nette winkel en goed personeel, mag er graag mijn spullen voor mijn interieur kopen.
Geweldig personeel, top service, ruim assortiment
Meerdere keren bij jullie in de Winkel geweest en verschillende producten bij jullie gekocht. Hoe je geholpen wordt is afhankelijk van het personeel wat er aanwezig is. Aantal jaar geleden goed geholpen door een jonge jongen met goede adviezen. Soms staan er volgens mij studenten in de zaak en daar heb je minder aan. Oudere personeel loopt vaak weg ( naar achter/boven?) of blijft druk achter de computer werken. Soms loop je 20 minuten door de zaak voordat je zelf maar om hulp gaat vragen. ALS je adviezen krijgt, zijn ze van de juiste personen heel waardevol. Ik vind de prijzen van de producten duurder dan van andere zaken en met name internet. Dit hoeft geen probleem te zijn, mits je goed geholpen wordt en goede adviesen krijgt. Ik denk dat klanten best meer willen betalen, maar dan moet de gehele beleving een stuk beter zijn. Dat is hier totaal niet aan de orde. Als je veel betaald, moet je dit uitstralen in de bediening en service. Dan moet je niet geholpen worden door een student?/jonge meisje, die niet weet in welke boeken wat staat en wat het beste past bij onze situatie. Overigens waren er bij ons fouten in de offerte gemaakt. Ik was zelf zo vriendelijk om dit te melden, anders was ik 400 euro goedkoper uit. Daarna dus de vernieuwde offerte gekregen, maar iets van coullance of een tegemoedkoming was niet mogelijk. Dit terwijl ik jullie toch 400 bespaard heb. Daarna problemen gehad met de levertijden. tot 2x toe was onze bestelling uitgesteld ( meerdere weken ) wat er vervelend is. Helemaal als je 5 weken moet wachten en er komen in totaal 4 weken bij. Wij hadden op de offerte nog een optie om verduisterde gordijnen te bestellen, maar dit hebben we niet meer gedaan en zullen we ook niet meer doen. Ik vind het persoonlijk jammer, dat een zaak met potentie en waar je echt iets van kunt maken, zo omgaat de hun klanten en uberhaubt deze manier van verkopen hanteert. Volgens mij is er bij de juiste personen de juiste kennis en motivatie aanwezig om er iets van te maken, om klanten goed te ontvangen en te voorzien van zeer goede adviezen. Overigens montage kosten vind ik vrij prijzig voor het inschroeven van 4 schroefjes in een gordijnrails. Misschien dat er ook voorij kosten berekend worden, maar aangezien je bij jullie al meer betaald dan bij andere zaken, zou ik dit meer als service aanbieden. Ook de marges op gordijnrails is volgens mij uitzonderlijk. Montage zelf gaat best Ok. Eenmaal bij het boren in het plafond in het betonijzer geboord. Dit heeft geresulteerd in een gat in het plafond. Geen idee of dit te voorkomen is geweest? Al met al regelmatig in de zaak bij jullie geweest. Vroeger was de bediending beter. Je betaald bij jullie meer, maar daarvoor verwacht ik ook meer, maar helaas is dat niet zo. Ieder bezoek/bestelling, werd voor ons minder plezierig, tot ons dieptepunt bereikt is en ons zullen jullie niet meer zien. Als laatste puntje. Ik had mezelf al uitgeschreven van de nieuwsbrieven en dergelijke ( ik heb mezelf er overigens ook nooit voor aangemeld ). Toch vervelend dat ik dat toch nog mails van jullie krijg, zoals bijvoorbeeld deze enquete.
Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel. Ben uitstekend van advies voorzien. Ze nemen alle tijd, kunnen goed luisteren, waardoor een gedegen advies tot stand komt. Ben bijzonder blij met deze winkel
Zeer goed en betrouwbaar.
Zeer tevreden in alle opzichten! Vakkundig personeel en een uitgebreide keuze in het assortiment!
Wij kunnen niet anders zeggen dan TOP
contact liep in winkel uitstekend, daarna allemaal erg rommelig en slordig. Het is dat ik zelf wat regie nam, anders hadden we nu nog geen raamdecoratie. Toch iets meer verwacht van decorette aangezien de bekleding die je koopt nou niet echt goedkoop is.
al jaren klant en dat zegt al genoeg. Winkels zoals de decorette zijn er bijna niet meer
Zoals altijd een prima voorlichting, service en ophangservice.
Uistekende kwaliteit gordijnen en dito montage.
Hele prettige winkel en ik ben goed en lief geholpen. Ze geven een goed advies en denken met je mee
Uitstekende winkel met professioneel en vriendelijk personeel.
Top winkel met top personeel! Mevrouw Joke was heel goed in het adviseren ervan omdat ik toch zat te twijfelen over de binnenzonwering. Uiteindelijk liet ze me iets zien wat helemaal mijn smaak is. Haar man heeft keurig bij mij opgemeten het zijn erg aardige vriendelijke mensen en de monteur heeft het heel netjes opgehangen en ging netjes te werk. Echt een top bedrijf!.
Prima advies en service. Alles keurig opgehangen inclusief vier plafondlampen!
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het